Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ερντογκάν διέταξε επίθεση στην Ελλάδα από τον Έβρο …

… Αυξάνεται κάθε ώρα που περνάει η πίεση των μεταναστών και προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. 


Η ένταση συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί με τους μετανάστες να πετούν πέτρες προς τα ΜΑΤ και εκείνους να απαντούν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 29 Φεβρουαρίου 2020).

Συγχαρητήρια στη κυβέρνησή και στους άξιους φρουρούς των συνόρων μας.

Επί τέλους η Ελλάδα αντιδρά και μάλιστα αποφασιστικά και όπως εκείνη κρίνει.

Και αν συνεχιστεί το πανηγύρι που διέταξε ο ανώμαλος γείτονας, οι ελληνικές δυνάμεις πρέπει να κάνουν το καθήκον τους. Να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να αποτρέψουν τους «μισθοφόρους» του Ερντογκάν, που μέχρι τώρα αδιαμαρτύρητα ενισχύουν την οικονομία της γείτονος, να κάτσουν εκεί που βρίσκονται και να απολαύσουν Τουρκική φιλοξενία, κράτος δικαίου, κοινωνική αλληλεγγύη και την προστασία που έχουν εξασφαλίσει από το νομικό πολιτισμό της γείτονος.

Εμείς εδώ καρντάση Ερντογκάν χορτάσαμε με τους χιλιάδες απρόσκλητους που μαζεύεις στη χώρα σου, κάνεις πως δεν τους ελέγχεις και τους χρησιμοποιείς για να δημιουργήσεις προβλήματα σε συμμάχους, γείτονες και φιλήσυχους λαούς που έχουν την ατυχία να σε έχουν ως γείτονα.

Προβλέπουμε κακό τέλος και μάλλον αυτός που θα υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες θα είναι ο Τουρκικός λαός. Καλύτερα να αλλάξεις ρότα πριν είναι αργά και βρεθείς προ μεγάλων εκπλήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου