Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ασυνέπεια λόγων και έργων, κοινώς καραγκιοζιλίκια με φόντο τον κορονοϊό …

Είδαμε σήμερα το πρωί γύρω στις 07:30 τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να κάνει υποτίθεται επιθεώρηση σε ένα μεγάλη υπεραγορά (σουπερμάρκετ) τροφίμων.

Μιλούσε μπροστά στις κάμερες και έκανε τον περίπατο του μέσα στο κατάστημα, έχοντας ακριβώς δίπλα του το δ/ντη του καταστήματος και πίσω του μια κάμερα που κατέγραφε το αγέρωχο ύφος του επιτηρητή. Μπροστά τους 4 -5 άνθρωποι με κάμερες, ο ένας δίπλα στον άλλο και σε πολύ μικρή απόσταση από το δίδυμο υπουργού – δ/ντη  κατέγραφαν κάθε τους κίνηση, ενώ διαγκωνίζονταν για τη καλύτερη γωνία καταγραφής των μοναδικών στιγμιότυπων.

Η επίδειξη κράτησε αρκετή ώρα, ο περίπατος εντός του σουπερμάρκετ καθηλωτικός και η μόνιμη παρότρυνση του κ. υπουργού για ένα καταναλωτή ανά 10 τμ. καταστήματος , 2 μέτρα απόσταση ο ένας καταναλωτής από τον άλλο και άλλες οδηγίες προς τους ναυτιλομένους.

Δάσκαλε που δίδασκες. Ασυνέπεια λόγων και έργων. ¨Όλα στο βωμό της προσωπικής προβολής και της προσπάθειας επιδαψίλευσης επαίνων και αργότερα ψήφων. Πέρι ουσίας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Ω Ελλάς, τι σου έτυχε και τούτη την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου