Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Τέσσερις προτεραιότητες για τον τουρισμό από τον ΣΕΤΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τηλεδιάσκεψη και πολύωρη συζήτηση με τους 13 πανελλήνιους φορείς-μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που εκπροσωπούν όλους τους κλάδους του τουρισμού και τις περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες.


Στην τηλεδιάσκεψη όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος, έγινε αποτίμηση των έως τώρα ενεργειών του συνδέσμου, τέθηκαν οι τεράστιες προκλήσεις της επανεκκίνησης, πάντα προτάσσοντας το υγειονομικό ζήτημα και ο κάθε φορέας έθεσε τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον κλάδο του.

Ο κ. Ρέτσος σημειώνει ότι όλοι οι εκπρόσωποι φορέων κατέληξαν στο ομόφωνο συμπέρασμα. Τα στρατηγικά αιτήματα του ΣΕΤΕ, θα επαναδιατυπωθούν προς τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και εστιάζουν

  • στις υγειονομικές απαιτήσεις επανεκκίνησης
  • στην επιδότηση της εργασίας και στην υποστήριξη των ανέργων,
  • στη μείωση του ΦΠΑ του τουρισμού και
  • στη μηδενική προκαταβολή φόρου εισοδήματος επιχειρήσεων για το 2020 (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΓΗ, UPD:19:30, Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 19:28)
Εμείς θα προσθέταμε ή καλύτερα θα προτάσσαμε ένα πέμπτο: Την απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών από το δημόσιο χώρο και την αποτελεσματική διαχείρισή τους.

Ελπίζουμε να γίνεται κατανοητή η απλή αυτή παρέμβασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου