Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Παράταση για «ξεχασμένα» τετραγωνικά έως 31 Αυγούστου …

Ο απηνής διώκτης και αλιεύς τετραγωνικών όταν ανέχονται τα πάσης φύσεως αυθαίρετα και υποστηρίζουν μανιωδώς τα αυθαίρετα και τις αυθαιρεσίες … 

Παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020 η δυνατότητα δήλωσης των «ξεχασμένων» τετραγωνικών, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:21:44, Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 21:37). 

Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν πρόκειται κ υπουργέ για ξεχασμένα τετραγωνικά, αλλά για το αλαλούμ που επικρατεί στους αρμοδίους για το τρόπο δήλωσης των τετραγωνικών που κατέχει ο κάθε ένας από εμάς.

Σας έχουμε ξαναγράψει ότι η προσέγγιση σας είναι λανθασμένη και η διοίκηση κάνει ότι της κατεβεί στο κεφάλι, χωρίς σοβαρή μελέτη και χωρίς να έχουν υπολογιστεί τα βάρη που θα κληθεί έκαστος πολίτης να αναλάβει.

Σας παραπέμπουμε και πάλι στις αναρτήσεις Φεβρουάριου και Μαΐου 2020 στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, τις οποίες σας στείλαμε και τις οποίες προφανώς και ίσως εσκεμμένως αγνοήσατε – βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.com/2020/02/blog-post_26.html και https://simpleandclear.blogspot.com/2020/05/blog-post_97.html

Κάνουμε για μια ακόμα φορά έκκληση να υιοθετήσετε τις προτάσεις μας και να απαλλάξετε προσωρινά και για εύλογο χρονικό διάστημα τους πολίτες από υποχρεώσεις στις οποίες δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν, εν μέσω εξαιρετικής οικονομικής δυσπραγίας και εξαιρετικά περιορισμένων εισοδημάτων.

Η επιμονή σας θα εκληφθεί ως περιφρόνηση και αναλγησία και θα είστε υπεύθυνος εσείς και όλη η κυβέρνηση για ένα είδος οικονομικής τρομοκρατίας και περιφρόνηση στις χαμένες ώρες των πολιτών που υποχρεώνονται να ασχοληθούν με μπούρδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου