Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου: Δύο νέοι ποδηλατόδρομοι στην Αθήνα …

Οι ποδηλατικές διαδρομές θα ξεκινούν από το Φάληρο και θα φτάνει ως την Κηφισιά και από το Μετρό Κατεχάκη ως τον Ευαγγελισμό.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει γρήγορα για δύο μεγάλους ποδηλατόδρομους στην Αθήνα», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, από την πλατεία Κοτζιά, κατά την έναρξη ποδηλατοδρομίας στον υπό διαμόρφωση «Μεγάλο Περίπατο», που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή την Ημέρα Ποδηλάτου (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020).


Μπράβο παιδιά. Κάντε το όπως το θέλετε. Με μεγάλα έργα, ισχνή αστυνόμευση, κανένα πρόστιμο για παραβιάσεις του ΚΟΚ και της λογικής και θύματα μεταξύ των ποδηλατών.

ΟΙ δικές μας προτάξεις που είναι οικονομικότατες και θα βελτιώσουν κατά πολύ τη κυκλοφορία των πολιτών αγνοούνται συστηματικά εδώ και χρόνια.

Υπενθυμίζουμε:
1.    Ποδηλατόδρομος Αγία Παρασκευή – Γουδή
2.    Ποδηλατόδρομος Αθηνα - Σταυρός - Βραυρώνα
3.    Ποδηλατόδρομος Αθήνα- Σταυρός – Βραυρώνα, με επέκταση μέχρι Λαύριο, αξιοποιώντας τη παλιά σιδηροδρομική γραμμή
4.    Αστικούς ποδηλατοδρόμους
5.    Ποδηλατοδρόμους της Κυριακής

Περισσότερα στοιχεία για τις προτάσεις μας μπορεί κανείς να βρει στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά.

Ελπίζουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα είναι κάποτε σε θέση να καταλάβει τα θετικά στοιχεία και τα πλεονεκτήματα των προτάσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου