Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ψιλό γαζί για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα …

ΕΥΔΑΠ: «Ο Δήμος Μαρκοπούλου μπορεί να αποκομίσει μεγάλα οφέλη από το ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας» 

Τη βεβαιότητα ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου μπορεί να αποκομίσει σημαντικές ωφέλειες από τον σχεδιασμό της ΕΥΔΑΠ και το ανακυκλωμένο νερό που θα παραχθεί από το ΚΕΛ Κορωπίου – Παιανίας, επισημαίνει η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια έργων Αν. Αττικής της ΕΥΔΑΠ, Γεωργία Στεφανάκου 

σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Κοντογεώργο και στην εφημερίδα «Δημότης της Ανατολικής Αττικής» … (notioanatolika.gr, Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 20:08).

Τάδε έφη η εικονιζόμενη κυρία, της ΕΥΔΑΠ.  Βέβαια είναι λόγια του αέρα μια και δεν παρουσιάζει κανένα αντικειμενικό στοιχείο προς υποστήριξη αυτών που λέει. Απλά περιμένει επειδή τα λέει και αυτή και η ΕΥΔΑΠ, εμείς οι κάτοικοι του Μαρκοπούλου και δη της Χαμοληάς πρέπει να τα αποδεχτούμε όπως μας τα σερβίρουν.

Η συνέντευξη είναι  στο ίδιο μήκος κλίματος με την ενημέρωση που επιχείρησε η ΕΥΔΑΠ με επιστολή της στον αέρα χωρίς υπογραφή, ημερομηνία έκδοσης και φυσικά χωρίς αναφορές και αντικειμενικά στοιχεία τα οποία μπορούν να επαληθευτούν.

Παραπέμπουμε στην ανάρτησή μας της 19ης Ιουλίου 2020 με τίτλο «Σκέψεις για το πότισμα του κάμπου των Μεσογείων με λύματα ποιότητος ΕΥΔΑΠ …» ως δείγμα της αερολογίας της ΕΥΔΑΠ και ζητούμε απαντήσεις και όχι μόνον στα θέματα αυτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου