Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Διαλύστε το ΕΣΡ γιατί δεν δικαιολογεί την ύπαρξή του ....

Δε βλέπουμε πολύ συχνά ή για μεγάλα χρονικά διαστήματα τηλεόραση. Μερικές φορές το μεσημέρι μετά το φαγητό η τιβί είναι  μια δυνατότητα που προσφέρεται και έχει την εξαιρετική ιδιότητα να αποκοιμίζει. Είναι και ώρα σχεδόν ειδήσεων και όταν γίνονται βαρετές λόγω επαναλήψεων και πολυλογίας αρχίζει το γύρισμα από κανάλι σε κανάλι.

Μεταξύ 3 και 6μμ το κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προβάλει κάποιες σειρές ισπανόφωνες, αμερικανικής ή μεξικανικής παραγωγής, μεταγλωττισμένες για να μη χάνει κανείς καμιά λεπτομέρεια, κατάλληλες λέει το σχετικό σήμα και για παιδιά από 8 ετών.

Οι σειρές αυτές βρίθουν διαπλοκής, διαφθοράς πολιτικών και αξιωματούχων, εκβιασμών, βίας, χρήσης ναρκωτικών, φόνων, σεξουαλικών διαστροφών, βιασμών και εμπλέκουν κυρίως πλούσιους αλλά και φτωχούς ή καθημερινούς ανθρώπους.

Έχουμε απευθυνθεί στο ΕΣΡ 3 ή 4 φορές. Καμία απάντηση. Κανένας έλεγχος, Καμία σύσταση, κανένα πρόστιμο. Καμία διακοπή των προβολών, ούτε καν αλλαγή των σημάτων τηλεθέασης. Απλά οι καναλάρχες κάνουν ότι γουστάρουν και το ΕΣΡ αντί να κάνει τη δουλειά του τους προμοτάρει μάλλον, όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη.

Αίσχος. Αλλά  και οι υπηρεσίες του δημοσίου και της κυβέρνησης προς του οποίους επίσης απευθυνθήκαμε δεν ασχολούνται και περιφρονούν τις καταγγελίες.

Είμαστε πλέον σίγουροι ότι κάθε μεσημέρι οι αρμόδιοι και ιδίως οι του ΕΣΡ κάθονται αναπαυτικά με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και βλέπουν μαζί τις εξαιρετικές αυτές κατάλληλες για 8χρονα παιδιά και άνω, σειρές.

Μπράβο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου