Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Απόφαση για κυρώσεις από την ΕΕ εναντίον της Τουρκίας…

Οι αρχηγοί κρατών μελών της ΕΕ συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες στις 10 Δεκεμβρίου 2020, όπως είχαν προαναγγείλει, διαβουλεύτηκαν, συσκέφτηκαν, συζήτησαν, αντιπαρατέθηκαν και τελικώς αποφάνθηκαν: Κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, αλλά αργότερα. 

Η Τουρκία παραβιάζει κάθε έννοια Διεθνούς Δίκαιου εις βάρος της Κύπρου πρωτίστως και της Ελλάδος. Και οι δυο χώρες είναι στο στόχαστρο του εμμανούς ηγέτη της Τουρκιάς που αλωνίζει σε Μεσόγειο και Καύκασο. Οι δημοκρατικές δυνάμεις ολοκλήρου του πλανήτη σιωπούν, κατουρημένοι επάνω τους από την επίδειξη στρατιωτικής ισχύος του μεμέτη και των διπλωματικών του ελιγμών, ισάξιων αιλουροειδούς της άγριας στέπας. Απο την οποία ξεκίνησαν οι προγονοί του για να εγκατασταθούν σε εύκρατα κλίματα και όπου τα ουρί του Προφήτη τους κατέβηκαν στις παραλίες και στα σόπινγκ μολ, ενώ και τα βουνά από πιλάφια που υπόσχονταν, δημιουργηθήκαν από τις τεράστιες επενδύσεις που έκαναν οι χώρες της δυτικής Ευρώπης, νομίζοντας ότι θα φάνε και αυτοί καλά.

 

Ειδικά η Γερμανία, χώρα με τρομερή οικονομική και τεχνολογική ισχύ, βρήκε στις ηγεσίες του Τούρκικου λαού, πολύτιμους ομοϊδεάτες, συνοδοιπόρους, συνεργάτες γερμανικών σχεδίων, σχεδιασμών  και πρόθυμους αγοραστές, αλλά και εξαγωγείς φτωχών ανθρώπων, απαραίτητων για τις φάμπρικές της Γερμανίας.

 

Τώρα που ο σουλτάνος τα βάζει και επιτίθεται καθημερινώς - ευτυχώς όχι ακόμα με τα όπλα, - μια και βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών εναντίον Ελλάδος και Κύπρου, που πρόλαβαν και μπήκαν στην ΕΕ, προτού μπει η Τουρκία, οι άλλες χώρες της ΕΕ αναγκάζονται να ακούν τις κραυγές της Ελλάδος και της Κύπρου και κάνοντας τα ξινά γλυκά, είναι υποχρεωμένες να ασχολούνται με αυτές.

 

Καταλαβαίνουμε κυρία Μέρκελ και γερμανικό σύστημα ότι μπορεί να αγαπάτε τη κλασσική Ελλάδα, αλλά όχι τους συγχρόνους Έλληνες. Το αποδείξατε άλλωστε ως λαός το 1941-44. Τότε που δεν αφήσατε τίποτε όρθιο στη χώρα μας.

 

Η Σύνοδος Κορυφής επί τη λήξει της Γερμανικής Προεδρίας της ΕΕ στις 10 Δεκεμβρίου 2020., αναφέρθηκε χλιαρά και γλυκά στη παράνομη συμπεριφορά της Τουρκίας και ανέβαλε ως συνήθως και για τρίτη φόρα, τις κυρώσεις που ζητούν οι πολιτισμένοι πολίτες της ΕΕ, για τον προσεχή Μάρτιο.

  

Γελειογραφία Χαντζόπουλου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 11 Δεκ 2020

Αντιλαμβανόμαστε τα περίπλοκα σχήματα, διεργασίες, σχέσεις, δυνατότητες, ευκαιρίες κα., που αναπτύσσονται μεταξύ χωρών και συμφερόντων και οι νουνεχείς πολίτες θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν ακόμα και την εξέλιξη των πράγματων, όπως τη διαμορφώνουν οι ηγέτιδες δυνάμεις της ΕΕ. Αλλά μόνον αν δούν τα πράγματα όπως εμφανίζονται την ώρα που απαιτούνται αποφάσεις. Τα προβλήματα όμως δεν δημιουργήθηκαν τώρα, αλλά έχουν τις ρίζες τους συνήθως πολλά χρόνια πριν.

 

κκ. Ηγέτες, είστε υποχρεωμένοι να παραδεχτείτε ότι εκτός των κυβερνήσεων, των αρχηγών κρατών και των πρωθυπουργών υπάρχουν και οι πολίτες. Αυτούς σαν να τους  ξεχνάτε, στη μαθηματική εξίσωση που προσπαθείτε να διατυπώσετε και τις λύσεις που προκρίνετε κάθε φορά.

 

Οι Έλληνες και οι Κύπριοι πολίτες είμαστε εξαγριωμένοι με τις καντρίλιες σας και τις πιρουέτες σας. Ενώ είμαστε ευγνώμονες για κάθε καλή και ανθρώπινη συμπεριφορά σας προς εμάς, ώρες ώρες, σαν αυτές που διανύουμε τώρα, φέρνουν δυστυχώς στη μνήμη μας όλες τις ολέθριες συνέπειες για εμάς και τα παιδιά μας των αποφάσεων ηγεσιών άλλων κρατών φίλων κατά τα άλλα και τις συστηματικές επιθέσεις πολεμοκάπηλων και νταήδων.

 

Και για το δικό σας καλό και των άλλων λαών της Ευρώπης κύριοι ηγέτες των 27-2=25 χωρών της ΕΕ, αλλάξτε ρότα, πριν αιματοκυλιστεί πάλι η Ευρώπη.


ΥΓ: Προτείνουμε να διαβάσετε τις απόψεις του Sir Winston Churchill για το Ισλάμ, όπως τις παρουσιάζει ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΨΕΙΣ13.12.2020 • 21:03), Αλλοίμονό μας αν καταλάβουν την Ευρώπη μέσω Ερντογκάν και Τουρκίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου