Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Φως φανάρι … οι κινήσεις Ερντογκάν …

Ερντογάν: Η ΕΕ πρέπει να απαλλαχτεί από την πίεση της Ελλάδας και της Κύπρου

Δεν πέρασε παρά ένα 24ωρο από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και ο Ταγίπ Ερντογάν επανήρθε στην γνωστή ρητορική του. "Η Ευρώπη πρέπει να απαλλαγεί από την πίεση της Ελλάδας και της Ελληνοκυπριακής διοίκησης”, ανέφερε σε ομιλία του για τα εγκαίνια αυτοκινητόδρομου στη δυτική Τουρκία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι "είναι πολύ άδικο για την Τουρκία οι σχέσεις της με την ΕΕ να είναι αιχμάλωτες των κόλπων αυτών των δύο χωρών”. Πρόσθεσε ότι "δε θα φτάσουν πουθενά τιμωρώντας τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας".

Επίδειξη δυνάμεως στο Αζερμπαϊτζάν / defence-point.gr 

Σε έτερη ομιλία του για τα εγκαίνια ενός φράγματος στην επαρχία Γκαζιαντέπ, ο Τούρκος πρόεδρος προανήγγειλε νομικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε "να διασφαλιστεί η θέση της Τουρκίας στην πρώτη δεκάδα της αναδιαρθρωμένης παγκόσμιας, πολιτικής και οικονομικής τάξης”. (Capital.gr, Σάββατο, 12-Δεκ-2020 15:59).

Ακόμα μια απόδειξη ότι η Ελλάδα είναι το εμπόδιο του Ερντογκάν προς τη κατάκτηση των Βρυξελλών. Διατυπώσαμε την άποψη αυτή αρχικώς στις 22 Μαρτίου 2020, στην ανάρτησή μας με τίτλο «Ελλάδα, ο Διγενής Ακρίτας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως …».

 

Έκτοτε αναφερθήκαμε και πάλι στο ζήτημα με τις αναρρήσεις της 29ης Μαΐου 2020

Πώς αποκωδικοποιείται η συνομιλία Τραμπ-Ερντογάν …, της 14ης  Ιουνίου 2020

Ορθόδοξοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι στα Βαλκάνια … της 20ης Αυγούστου 2020

Φαίνεται ότι μόνον η Αυστρία δια του καγκελαρίου Κούρτς αντιλαμβάνεται την τουρκική απειλή …, , της 23 Αυγούστου Το επόμενο κύμα λαθρομεταναστών μπορεί να είναι Τούρκοι …,  της 27ης Σεπτεμβρίου 2020 Η Τουρκία νέα πυρηνική δύναμη …,

της 25ης Οκτωβρίου 2020 Ελληνοτουρκικά ή/και Ευρωτουρκικά … κα.

 

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εθελοτυφλούν και κλείνουν τα μάτια μπροστά στους οφθαλμοφανείς και προκλητικότατους χειρισμούς της παγκόσμιας πλέον κοινότητας από τον τούρκο μεγαλομανή ισχυρό άνδρα της Τουρκίας Ερντογκάν.

 

 Μεγαλώνει πληθυσμιακά, ο Ερντογκάν της προσέφερε ένα όνειρο και με αυτό θα συνεχίσει να ζει ,μέχρις ότου κλειστεί, με κάποιο μάλλον μαγικό τρόπο στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Και να μη νομίσει κανείς ότι αν εξαφανιστεί ο Ερντογκάν – ως δια μαγείας ας πούμε – το πρόβλημα της Ευρώπης θα εξαφανιστεί. Μέγα λάθος να το πιστεύει κανείς. Η Τουρκία πλέον έχει αλλάξει ρότα.

 

Εμείς θα συνεχίζουμε να το φωνάζουμε και να το διατυμπανίζουμε προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου