Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Απορίες αφελών για τη υπόθεση Folie Folie (ΦΦ) ….

Στην υπόθεση υπήρχε επιτελικός εγκέφαλος που συνέλαβε το όλο εγχείρημα και στρατηγός που διεύθυνε όλες τις επιχειρησιακές χρηματοοικονομικές δοσοληψίες. 

Υπήρχε προφανώς και άριστο εκτελεστικό επιτελείο με βαθιά γνώση των διεθνών χρηματοοικονομικών συναλλαγών, των τρόπων συμπεριφοράς των ελεγκτικών μηχανισμών, των δυνατοτήτων που παρείχαν οι νόμοι των χωρών που δραστηριοποιούνταν οι εταιρείες του ομίλου και άλλα παρόμοια.

 

Αυτά όλα είναι προφανή γιατί επί 16 χρόνια τίποτε δεν πήγαινε στραβά και οι εμπλεκόμενοι κολυμπούσαν στα πλούτη και στα μεγαλεία.

 

Επίσης η πολύ καλή βιτρίνα των καταστημάτων της ΦΦ διαβεβαίωνε τους πάντες ότι όλα κυλούσαν ομαλά, νομίμως και με εξαιρετικές επιχειρηματικές προοπτικές. Αυτοί βέβαια που ήταν στην επιχείρηση ως μεγαλομέτοχοι και ήξεραν θησαύριζαν εκμεταλλευόμενοι τις «επιτυχίες» της επιτελικής ομάδας.

 

Είναι απαίτηση όλων από τη Δικαιοσύνη και τις εποπτικές αρχές (οι οποίες επί 16 χρόνια είχαν ύποπτη συμπεριφορά) όλων των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνταν η ΦΦ, να αποκαλύψουν όλους τους πρωταγωνιστές και ακόμα και τους δευτεραγωνιστές και να τους προσάγουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όλους ανεξαιρέτως. Πλέον των κκ. Δημητρίου και  Τζώρτζη Κουτσολιούτσου και του ταχυδρόμου και επί κεφαλής της ασφάλειας κ. Νίκου Σάκκου, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά ανά τη υφήλιο και φιγουράρουν στις  καθημερινές πλέον σαπουνόπερες α της τιβί και στα σίριαλ αλά «Πικρή Μικρή μου Αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου