Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Αναπάντεχος σύμμαχος και αποτελεσματικός …

Κλειστή η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ - Ακινητοποιημένα τρένα στην Ειδομένη

Καταυλισμός προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη

Ερμητικά κλειστό παραμένει το σημείο διέλευσης στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, την ώρα που στον καταυλισμό της Ειδομένης συνωστίζονται περίπου 7.000 πρόσφυγες περιμένοντας να περάσουν τα σύνορα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη δυτική Ευρώπη.

Ακινητοποιημένα στην Ειδομένη βρίσκονται και τέσσερα τρένα του ΟΣΕ, περιμένοντας να πάρουν το «πράσινο φως» για να συνεχίσουν το δρομολόγιό τους μέσω της ΠΓΔΜ, αφού οι αρχές της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούν κλειστή τη σιδερόφραχτη πόρτα πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή εξαιτίας των χθεσινών επεισοδίων. Οι αρχές της ΠΓΔΜ φοβούνται πως αν ανοίξουν την είσοδο οι πρόσφυγες θα προσπαθήσουν να περάσουν μαζικά τα σύνορα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, άλλα έξι τρένα περιμένουν από την πλευρά της ΠΓΔΜ για να εισέλθουν επί ελληνικού εδάφους. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:27, Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 11:49).

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Δεν πήγε χαμένος ο λυσσαλέος αγώνας που δίνουν οι εμπροσθοφυλακές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να κονιορτοποιήσουν τη συμφωνία Ελλάδος – COSCO.

Και τώρα βρέθηκε ο από μηχανής Θεός και ο καλύτερος σύμμαχος.

Κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κατηγορήσει των μοναδικών ικανοτήτων πρωθυπουργό μας και την αχτύπητη ηγετική του ομάδα. Όλα τα δύσκολα αναλαμβάνουν από εδώ και πέρα οι Σκοπιανοί.

Τρέμετε Κινέζοι και άλλοι επενδυτές. Ήγγικεν η ώρα σας.

Ελπίζουμε ωστόσο να κάνουμε λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου