Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Σε μερικούς η ζωή τους δίνει τα πάντα …

Λ. Κατσέλη: «Δεν υπάρχει περίπτωση “κουρέματος” καταθέσεων και νέας ανακεφαλαιοποίησης»
×

«… Αποκλείει το ενδεχόμενο «κουρέματος» των καταθέσεων και νέας ανακεφαλαιοποίησης η πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, κ. Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στην «Κ». Η πρόεδρος της ΕΤΕ σημειώνει ότι η αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα του τραπεζικού συστήματος, ενώ αποκρούει την κριτική που έχει ασκηθεί για τον «Νόμο Κατσέλη». Η κ. Κατσέλη υπογραμμίζει με έμφαση ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποτελεί προϋπόθεση για τη μείωση της αβεβαιότητας και την εμπέδωση της εμπιστοσύνης, προσθέτοντας όμως ότι η αξιολόγηση από μόνη δεν αρκεί για την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, τονίζοντας ότι απαιτούνται μεταρρυθμίσεις. Σε ό,τι αφορά τα capital controls σημειώνει ότι θα πρέπει να εκπληρωθεί μια σειρά προϋποθέσεων που θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή της οικονομίας σε μια κανονικότητα προκειμένου να εξαλειφθούν …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 20.03.2016 : 10:09).

Η κυρία Λούκα μας φαίνεται να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Τα πήρε όλα και τώρα απολαμβάνει το παχυλόταττο μισθό από την Εθνική Τράπεζα.

Τη έκαναν καθηγήτρια (και δεν ξέρουμε αν πάτησε ποτέ το πόδι της στο πανεπιστήμιο), την έκαναν παράγοντα, την έκαναν σημαντικό πρόσωπο χάρις στις κομματικές περγαμηνές και τις άθλιες συγκυρίες που κυριάρχησαν στην ελληνική ζωής από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ έως σήμερα, την εποχή της θεάρεστης και αποτελεσματικότατης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και τώρα μας λέει τα αυτονόητα, αλλά η συνεισφορά της είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Για αυτό η κυβέρνηση έχει θέσει εκτός νόμου την αξιολόγηση και έχει μετατρέψει όλα τα θέματα σε πολιτικά. Έτσι γιατί έχει γούστο. Να ανέχονται οι πολίτες αυτής της χώρας όλους τους τυχάρπαστους περιφερομένους σωτήρες χωρίς να μπορεί να ζητήσει ικανότητες και έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου