Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σιγά – σιγά, οι πολίτες αρχίζουν να πιστεύουν ότι είμαστε μία από τα ίδια …

Στ. Κούλογλου: Η κυβέρνηση θα πέσει από απειρία ή εγκληματική αδιαφορία 
Αίσθηση προκαλεί η εκτίμηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου
ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ασφαλιστικό, αλλά από απειρία και ανικανότητα.

Σε εισήγησή του σε συζήτηση με θέμα «η Αριστερά στην κυβέρνηση: ποιες προοπτικές για το 2016;», την οποία διοργάνωσε η κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» ο κ. Κούλογλου είπε ότι «η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ασφαλιστικό, που όλοι καταλαβαίνουν ότι κάποια δραστικά και οδυνηρά μέτρα χρειάζεται να ληφθούν. Ούτε ίσως από το προσφυγικό, που άλλοι μας φόρτωσαν». 

Να δείξει ότι ενδιαφέρεται και κάνει αλλαγές εκεί που οι άλλοι αδιαφορούσαν επιδεικτικά. Αυτούς που κανονικά δεν θα είχαν δικαίωμα να ομιλούν, αλλά τους κάνουμε μάγκες σιγά – σιγά, καθώς οι πολίτες αρχίζουν να πιστεύουν ότι είμαστε μία από τα ίδια», συνέχισε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:11, Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 11:10).

Εξ οικείων τα βέλη.

Η κυβέρνηση οπερέτα σιγοτραγουδά αμέριμνη στη καφετέρια του Μαξίμου, όπου ο καφές προσφέρεται άφθονος, χωρίς περιορισμούς και δωρεάν εις υγείαν του κοροΐδου λαού.

Όταν συνέλθουν και κατανοήσουν την πραγματικότητά θα έχουν ήδη ξεπατώσει τη χώρα και θα έχουν κάνει φτωχούς και πνευματικά ανάπηρους όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου