Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Καραγκιοζιλίκια Καραγκιόζηδων …

Κλιμακώνει την ενδοκυβερνητική κρίση ο Καμμένος - Συγκαλεί την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ
Μείζον ενδοκυβερνητικό πρόβλημα προέκυψε αργά χθες το βράδυ, με αφορμή δήλωση του κ. Γ. Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε σε συνέντευξή του «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ. Ο κ. Πάνος Καμμένος αξίωσε μέσω Τwitter την αποπομπή του, επισημαίνοντας επί λέξει ότι «δεν αρκεί η συγγνώμη του, ζητώ την παραίτησή του».
Φίλοι κάποτε, πάντως πριν τις 15 Μαρτίου 2016
Από την πλευρά του, το Μέγαρο Μαξίμου είχε προσφέρει πλήρη κάλυψη στον κ. Μουζάλα. «Το ελληνικό κράτος, σε κάθε περίπτωση, αναφερόμενο στην γειτονική χώρα, χρησιμοποιεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία "ΠΓΔΜ". Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 08:04, 16 Μαρτίου 2016).

Τι έγινε με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ παιδιά;


Βέβαια ο αμέμπτου ηθικής και ουδέποτε λανθάνων κ. Καμμένος συνεπής προς τις αρχές του ζήτησε την παραίτηση Μουζάλα, όπως έκανε άλλωστε και με τον Γραμματέα του ΝΑΤΟ και άλλους πολλούς αρχηγούς κρατών που αποκαλούν τα Σκόπια, Μακεδονία.

Μήπως ο κ. Καμμένος επιδιώκει να αλλάξει στρατόπεδο; Σύντομα θα ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου