Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Στόχος οι διακινητές και οι δουλέμποροι, όχι οι λαθρομετανάστες …

Διαβάσαμε το άρθρο με τίτλο FAS: Ενεργοποιείται o εναλλακτικός «μεσογειακός διάδρομος» και μας σηκώθηκε η τρίχα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:23:26, Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 23:20).

Πλήρες, αλλά το υπόδειγμα (μοντέλο) καλό ...
« … Όπως αποκαλύπτουν σχετικές έρευνες της κυριακάτικης Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), οι νέες διαδρομές θα ξεκινούν από την Τουρκία και την Ελλάδα και θα οδηγούν στην Ιταλία μέσω της ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται διακινητές «τα τηλέφωνα των οποίων δημοσιεύονται στο facebook», οι σχετικές επιχειρήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μαζικά στις αρχές Απριλίου …».


Οι δουλέμποροι επί το έργον και οι αρχές καθεύδουν.

Αντί να κηρύξουν αδυσώπητο πόλεμο με στρατιωτικές επιχειρήσεις εξόντωσης των εγκληματιών αυτών, τους αφήνουν να δραστηριοποιούνται ανενόχλητοι ίσως και με υψηλή προστασία.

Μάλλον πρέπει να απονεμηθεί ο τίτλος του ναρκωτικού του 21ου αιώνα στη λαθρομετανάστευση.

Μήπως ύστερα από τόσα χρόνια παντοδυναμίας των ναρκοβαρώνων, τα ναρκωτικά δεν αποδίδουν πλέον και βρέθηκε νέος τρόπος άνετου πλουτισμού, που μάλιστα υποστηρίζεται εμφανώς και δημόσια από πρόσωπα, ομάδες και καταστάσεις, αγγίζοντας όπως είναι λογικό και ευαίσθητες χορδές των κοινωνιών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου