Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Άνθρωποι ακατάλληλοι για όλα …

Θ. Πελεγρίνης: Το άνοιγμα των συνόρων μείζον αίτημα των προσφύγων
Μείζον αίτημα των προσφύγων είναι το άνοιγμα των συνόρων και η επανένωση των οικογενειών που είναι χωρισμένες, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόσης Πελεγρίνης
 
κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Ιωάννη Παντή, στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και Αιτούντων Μετεγκατάστασης στα Διαβατά, όπου συνομίλησαν και συνέφαγαν με τους πρόσφυγες … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:14, Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 16:11).

Μέχρι τώρα, δε μάθαμε αν ο κύριος αυτός ασχολήθηκε με το αντικείμενό του και αν προσέφερε τίποτε ουσιαστικό, ώστε να δικαιολογήσει τουλάχιστον το μισθό του.

Και ξαφνικά ασχολείται με τους λαθρομετανάστες, που με χίλια ζόρια «δέχτηκαν» να εγκατασταθούν σε χώρο που ετοιμάστηκε ειδικά για αυτούς και στα Διαβατά.

Και εμφανίζεται συνήγορος των λαθρομεταναστών και προφανώς εκφράζει θέσεις που βρίσκονται σε αντίθεση με όλους τους Ευρωπαίους, αλλά μάλλον και με την Ελληνική κυβέρνηση, που βέβαια άλλα λέει και άλλα κάνει.

«Κρείττον το σιγάν» κύριε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου