Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα …

Επιθέσεις αυτοκτονίας με τουλάχιστον 11 νεκρούς στην καρδιά της Ευρώπης (LIVE)
Τουλάχιστον 11 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των δύο ισχυρών εκρήξεων που σημειώθηκαν γύρω στις 8 το πρωΐ (τοπική ώρα) στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επιθέσεις καμικάζι αυτοκτονίας. Δύο ή τρεις άλλες εκρήξεις σημειώθηκαν λίγη ώρα αργότερα, σε σταθμούς του Μετρό στο κέντρο της πόλης, κοντά στο κτίριο της Κομισιόν και σύμφωνα με την δημόσια βελγική τηλεόραση, υπάρχουν και εκεί νεκροί και τραυματίες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 22 Μαρτίου 2016).

Άντε και στα δικά μας, παιδιά.

Χώρα χωρίς δημόσια τάξη λέγαμε πριν πολλά πολλά χρόνια (βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/12/blog-post_625.html), δεν έχει μέλλον.

Νομίζουμε ότι έφθασε πλέον η ώρα να αναθεωρήσουν όλες οι δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες και άλλε πολιτισμένες χώρες του πλανήτη το νομικό τους πολιτισμό.

Αυτός έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα στο να έχουν δικαιώματα μόνον οι εγκληματίες, δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ φυλακή ακόμα και αν συλληφθούν και καταδικαστούν ή η φυλάκισή τους είναι μικρή, με άδειες και άλλα προνόμια, που είναι  φτιαγμένα για  κοινούς εγκληματίες και παρανόμους με ανθρώπινα πάθη και δύσκολη ζωή και κακή τύχη.

Δε σχεδιάστηκαν για  στυγνούς εγκληματίες και τρομοκράτες που παίζουν με τις ζωές άλλων, έτσι για πλάκα ή για γούστο. Για τους τρομοκράτες και τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, οι κοινωνίες πρέπει να τους αντιμετωπίσουν και με την ποινή του θανάτου.

Ξέρουμε ότι θα αρχίσουν να ουρλιάζουν τα σαΐνια που κατακεραυνώνουν τους πάντες και τα πάντα στηριζόμενοι στην ασφάλεια των χρημάτων τους και της κοινωνικής τους θέσης. Για αυτούς λέμε ότι θα αλλάξουν γνώμη μόλις η τρομοκρατία και η εγκληματικότητα χτυπήσει την πόρτα τους. Έτσι απλά και κατανοητά.

Περιμένουμε πρωτοβουλίες και από την Ελληνική κυβέρνηση τους ειδικούς επιστήμονες και τον ΟΗΕ και όλες τις πολιτισμένες και στοχοποιημένες πλέον χώρες από τη διεθνή τρομοκρατία και από τρομοκράτες και εγκληματίες που δυστυχώς ανέθρεψαν, εκπαίδευσαν και τους έδωσαν όλα τις δυνατότητες για να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι και καλοί πολίτες.

1 σχόλιο:

  1. Έχετε δίκιο αγαπητέ κ. Σωτηρίου! Οι περιστάσεις υπαγορεύουν αναθεώρηση όσων ο Διαφωτισμός έθεσε ως αυτονόητα. Ειδικά, όταν αφορά πράξεις από χώρες δεν έχουν στο λεξιλόγιό τους την λέξη Διαφωτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή