Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Γ. Δραγασάκης: «Θετικό σοκ» η ολοκλήρωση της αξιολόγησης …

Με την έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, μπορεί να υπάρξει ένα «θετικό σοκ» για την ελληνική οικονομία, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης
 
περιγράφοντας τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση σε παρέμβαση του την Παρασκευή σε εκδήλωση με θέμα «Συμμαχία ενάντια στη λιτότητα για τη δημοκρατία στην Ευρώπη» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . UPD:00:54, Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 00:22).

Μετά την πλήρη ανικανότητα των κυβερνώντων εδώ και 14 μήνες να δημιουργήσουν έστω και μια νέα θέση εργασίας, τώρα το ρίξαμε στα θετικά σοκ, στα ηλεκτροσόκ και τις εκκενώσεις, για να μπούμε στο δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης.


Βέβαια ο θαυμάσιος υπουργός κ. Σταθάκης, με το σακίδιο στον ώμο και αυτός μπαινοβγαίνει στο Χίλτον και έτσι δεν βρήκε χρόνο να συντάξει το αναπτυξιακό σχέδιο που έπρεπε να δημοσιεύσει τον Μάρτιο. Ίσως να το κάνει το τελευταίο δεκαήμερο. Ας ευχηθούμε η εξαιρετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μπορέσει να τα κάνει όλα έστω και τη τελευταία στιγμή ή κοινώς στην τούρλα του Σαββάτου.

Συνεχίστε ω βράχε της οικονομίας και ένδοξε αντιπρόεδρε κ. Δραγασάκη. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ‘νε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου