Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα ή μάλλον πολλά …

Ο τομέας της ασφάλειας (αυτό που ελληνιστί πλέον ονομάζεται σεκιούριτι) απασχόλει πολλές χιλιάδες εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι αυτοί δεν είναι σαν του άλλους. Βρίσκονται εκτεθειμένοι σε σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική τους ακεραιότητα, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα περιστατικά είναι μάλλον περιορισμένα και δεν τυγχάνουν σημαντικής δημοσιότητος. Και  φυσικά δε μιλάμε για τους σεκιουριτάδες του αεροδρομίου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί, σύμφωνα με τους νόμους και τους προφήτες της Ελληνικής κοινωνίας, δεν επιτρέπεται να φέρουν αμυντικό εξοπλισμό, είναι κοινώς άοπλοι.

Πείτε μου σας παρακαλώ πως θα αντιμετωπίσουν αυτοί οι άνθρωποι τους απάνθρωπους εγκληματίες που παρεπιδημούν στην Ελλάδα κατά χιλιάδες και καθημερινώς σχεδόν επιτίθενται σε όποιον γουστάρουν για να κλέψουν, να ληστέψουν ακόμα και να βιάσουν;

Πως θα αντιμετωπίσει ένα νυχτοφύλακας ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας που περιπολεί μόνος του σε μια απομονωμένη περιοχή όπως περιοχές στο δήμο Μαρκοπούλου; Όταν η αστυνομία χρίζεται υπό κανονικές συνθήκες πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας και βεβαιωμένης αποτελεσματικότητας 20 περίπου λεπτά της ώρας για να φθάσει στην περιοχή της επίθεσης;

Ηθικόν δίδαγμα: Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ασφαλείας και δη κατά τη νύχτα πρέπει να φέρουν όπλα και να έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση κατά τη κρίση τους. Φυσικά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να έχουν καλή εκπαίδευση και να περνούν τις κατάλληλες επιστημονικά προδιαγεγραμμένες δοκιμασίες. Τα όπλα θα βρίσκονται φυλασσόμενα σε κατάλληλο μέρος της εταιρείας και θα δίνονται στους εργαζόμενους όταν θα βρίσκονται εν υπηρεσία..

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να λάβουν τις ενδεδειγμένες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου