Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αναδρομικών το ανάγνωσμα …


Είχαμε αρκετά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Ψάχναμε να βρούμε νέες υποθέσεις για να μας διχάσουν και να ασχοληθούμε προκειμένου να ξεχάσουμε τι είμαστε, που πάμε και  τι θέλουμε να επιτύχουμε.

Και το βρήκαμε. Στη φοβερή ταλαντούχα, βραδυκίνητη έως τεμπέλα, παρωχημένη και  εξουσιολάγνα δικαιοσύνη.

Δίκιο έχει όποιος διεκδικεί και μάλιστα ακόμα και όταν είναι σχετικά προνομιούχος και έχει καλή και σίγουρη εργασία, όπως ιατρός, καθηγητής πανεπιστημίου, στρατιωτικός, δικαστής, δημόσιος υπάλληλος, υπάλληλος της ΔΕΗ κλπ. Αλίμονο αν είσαι άνεργος και αν έχεις ταυτόχρονα και παιδιά να θρέψεις και να φροντίσεις.

Η Ελλάδα χρεωκόπησε από το 2008 και  έπρεπε να περιορίσει τις σπατάλες, τις άδικες  πληρωμές, τις κομπίνες, τις απαράδεκτες ρυθμίσεις και παροχές χωρίς λόγο των κυβερνήσεων, τη συνταξιοδότηση χωρίς εισφορές, τους γέροντες συνταξιούχους των 45, 50 ετών και της μητέρες των ανήλικων 20ρηδων. Ναι αυτών που ψηφίζουν σήμερα από τα 17.

Και έρχεται τώρα ο περίφημος νομικός μας πολιτισμός και λέει ότι κακώς έγιναν οι περικοπές μισθών και συντάξεων.

Περιμένουμε όμως το νομικό μας πολιτισμό να μας πει που θα βρεθούν τα χρήματα να αναπληρωθούν οι περικοπές και αν όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στους νόμους ή όχι.

Άκρα του τάφου σιωπή. Να βολέψουμε τους μάγκες και τους έξυπνους και άσε τους ανέργους να βαυκαλίζονται και να περιφέρονται προσπαθώντας να βρουν κάποια απασχόληση.

Τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά τώρα το θέμα αγγίζει τα όρια της νομικής επέλασης στη λογική, τον εξευτελισμό του κράτους και την εξασφαλισμένη καταστροφή του. Και όλα αυτά εκ των έσω.

Η Ιστορία μιλά για Κερκόπορτες, Εφιάλτες, Ιούδες. Ιδού η νέα κατηγορία των εχθρών του Ελληνισμού. Τα ανώτατα δικαστήρια και οι «λειτουργοί» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου