Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Να παραπεμφθούν οι δικαστές αμέσως σε δίκη …..

Έντονες αντιδράσεις για την δεκαετή ποινή φυλάκισης στην καθαρίστρια

Ο δικηγόρος της 53χρονης καθαρίστριας που καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση, επειδή πλαστογράφησε το πτυχίο της, για να διοριστεί στο Δημόσιο, κατέθεσε αίτηση αναίρεσης της απόφασης στον Αρειο Πάγο.


                                             

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δικηγόρος δήλωσε ότι το αίτημα θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα κατατεθεί και η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής που επέβαλε το Εφετείο.

Με την κίνηση αυτή, ο δικηγόρος της 53χρονης ζητά όπως μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο, να ανασταλεί η εκτέλεση της 10ετούς φυλάκισής της,ποινή που επέβαλε το Εφετείο.

Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη καθαρίστρια είχε καταδικασθεί πρωτοδίκως σε 15ετή φυλάκιση ενώ σε δεύτερο βαθμό, η ποινή της μετατράπηκε σε 10 χρόνια, χωρίς αναστολή … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 17:40, 22 Νοεμβρίου 2018).

Ο παραλογισμός στην Ελλάδα έχει πλέον φθάσει σε απίθανα ύψη. Και φυσικά περιλαμβάνεται σε αυτόν και ο θαυμάσιος Νομικός Πολιτισμός, που τόσο διαφημίζεται από όλους και για όλα.

Φυσικά όλοι οι μεγάλοι εγκληματίες είναι έξω και προλαμβάνουν τα προϊόντα των εγκληματών τους, Με κάθε τρόπο και κάθε αφορμή το πολιτικό σύστημα τους χαϊδεύει, τους συνδράμει, του κανακεύει και τους αποδίδει ελευθέρους και αξιοσέβαστους στην κοινωνία.

Δεν ανέχεται όμως τις μικροπαρανομίες και μάλιστα αν αυτές γίνονται από ανάγκη. Και  άσχετα αν επιδεικνύεται κατόπιν και μακροχρονίως μια κάποια συνέπεια και σοβαρότης.

Να παραπεμφθούν σε δίκη όλοι οι κύριοι που δίκασαν σε πρώτο και δεύτερο βαθμό τη καθαρίστρια – στην οποία πρέπει να επιβληθεί μια λογική ποινή και αντίστοιχη της βαρύτητος του εγκλήματος της και να μην απομακρυνθεί από την εργασία της αν εκτελεί ευσυνείδητα τα καθήκοντά της – και να απομακρυνθούν άμεσα από το σώμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παραλογισμός, κακή ερμηνεία των νόμων, ασυδοσία, καμιά αξιολόγηση, καμιά συνέπεια των αποφάσεών των, ισόβια προνόμια και γιατί να το κρύψουμε και απανθρωπιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου