Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Με σχέδιο «Αλ Καπόνε» η ΕΛ.ΑΣ. κατά «Ρουβίκωνα» …

Υιοθετώντας τον άτυπο κανόνα που λέει «αν θες να μάθεις την αλήθεια ακολούθα το χρήμα», οι υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. κατάρτισαν το τελευταίο διάστημα ένα απόρρητο σχέδιο που προβλέπει τον εξονυχιστικό έλεγχο των –κατά τους αστυνομικούς– «μαύρων» ταμείων της αναρχικής ομάδας.

                                                 

Οι λεπτομέρειές του έχουν αποτυπωθεί σε υπόμνημα 80 σελίδων που συνέταξαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στα χέρια κορυφαίων αξιωματούχων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΕΥΝΕΣ, 18.11.2018 : 09:32). 

Θαυμάσια.

Αλλά βρε παιδί μου οι κινήσεις όλων είναι νωχελικές έως παρεξηγήσιμες.

Χρόνια τώρα αυτή η υπόθεση, κενά, παράξενες κινήσεις, αδιαφορία, διαπλοκή, ανασκευές, αναθεωρήσεις και όλα όσο έχει να επιδείξει ο καλός μπαξές της ανευθυνότητας και της υποστήριξης παρανομιών. Κορωνίς όλων η συμπεριφορά Καμμένου και η προσβολή της Δικαιοσύνης των Νόμων και της Λογικής.

Και όμως αυτός ο μάγκας – πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσουμε – παραμένει σημαντικό στέλεχος της κυβερνήσεως και διαχειρίζεται απόρρητα και εθνικά θέματα. Πλήρης ανευθυνότης.

Ίσως πρόκειται για περίπτωση όπου κάποιο ΜΜΕ προσφέρει ορισμένα στοιχεία και  προβάλλει στο δημόσιο χώρο τα τερπνά και απαράδεκτα. Αλλά  φαίνεται να μη συγκινείται κανείς. Και κυρίως οι ταγοί της νομιμότητος.

Ηθελέστα και  παθέστα, έλεγε η Γιαγιά μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου