Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η OSeven έκανε τα κινητά συμμάχους στην οδική ασφάλεια …

To 2017 στην Ελλάδα έγιναν, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), 10.647 τροχαία ατυχήματα στα οποία έχασαν τη ζωή τους 732 άτομα, τραυματίστηκαν βαριά 704 και ελαφρά 12.221 άνθρωποι.
  
Η ελληνική sta rtup OSeven, αξιοποιώντας τους αισθητήρες που υπάρχουν στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (GPS, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο κ.ά.) και εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης, ανιχνεύει τις επιθετικές συμπεριφορές στην οδήγηση.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι μόνο μέσα σε τρεις ημέρες και μόνο στην Αττική η Τροχαία έδωσε 431 κλήσεις για χρήση κινητού κατά την οδήγηση. Μπορεί να συνδυασθεί η οδική ασφάλεια με τη χρήση κινητού; Αυτές τις αντιφατικές έννοιες κατάφερε να «παντρέψει» η OSeven, η ελληνική εταιρεία που επιλέχθηκε μαζί με άλλες 17 διεθνείς για να υπαχθούν στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor κατά τη διεξαγωγή του διεθνούς πάνελ επιλογής του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 22-24 Οκτωβρίου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , 29.10.2018 : 21:26).


Εξαιρετική ιδέα, με πολλές, πάρα πολλές δυνατότητες αξιοποίηση, ακόμα και επιβολής της νομιμότητας και λογικά του περιορισμού της παραβατικής συμπεριφοράς, στην οποία επιδίδονται πλέον ελευθέρα και  με πλήρη άνεση, οι Έλληνες οδηγοί.

Φυσικά και δεν περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την καινοτομία το ελληνική κράτος και η  κυβέρνηση και να επιβάλλει μια νέα κουλτούρα σοβαρής συμπεριφοράς απέναντι τους άλλους πολίτες που έχουν την ατυχία να έρχονται αντιμέτωποι με την αντικοινωνική συμπεριφορά ανθρώπων που κάθονται πίσω από το τιμόνι.

Η Ελλάδα μπορεί να ορθοποδήσει με το μυαλό, τη λογική και τις γνώσεις και όχι με πολιτικά τερτίπια και  στρατιές κομματόσκυλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου