Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Θέλουμε μια αστυνομία σύγχρονη και αποτελεσματική ...

Θέλουμε μια αστυνομία επαγγελματιών που θα είναι ο φόβος και ο άτρομος των παρανόμων.

Θέλουμε μια αστυνομία που θα εξασφαλίζει προστασία στους πολίτες από κάθε παράνομο, αλλά  κυρίως δεν θα επιτρέπει στους παρανόμους και τους εγκληματίες να επιφέρουν βλάβες στους πολίτες, στους επισκέπτες και όσους δραστηριοποιούνται στη χώρα και είναι νομοταγείς.

Θέλουμε μια αστυνομία με κύριο ρόλο τον αποτρεπτικό και λιγότερο των αστυνομικών μυθιστορημάτων και των εξιχνιάσεων των εγκλημάτων μετά από χρόνια και ζαμάνια.

Θέλουμε μια αστυνομία της άμεσου αντιδράσεως, όταν οι πολίτες την καλούν να επιληφθεί, αλλά αόρατη όλες τις άλλες στιγμές.

Θέλουμε μια αστυνομία με σύγχρονα μέσα, εξαιρετική εκπαίδευση, που γνωρίζει ποιος είναι ποιος, με τι ασχολείται και πως διαβιεί αλλά είναι αόρατη και σέβεται απολύτως τους Νόμους, τις αρχές προστασίας των Δημοκρατικών θεσμών και είναι αποτελεσματική.

Φυσικά δε παραγνωρίζουμε ότι ο νομικός μας πολιτισμός δημιουργεί προβλήματα στην αστυνομική λειτουργία και αποθαρρύνει τους συνετέλεσες της, ενώ οι παράνομοι κυκλοφορούν ελεύθεροι για μήνες, χρόνια και χρόνια ακόμα και αν συλληφθούν, ακόμα και αν ομολογήσουν τα εγκλήματα τους. Και αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου