Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ποια Κίρκη μεταμορφώνει τους ανθρώπους …

Έφη Αχτσιόγλου: Καμία αναφορά Μητσοτάκη στο ασφαλιστικό

«Σήμερα ο κύριος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την πάγια απόστασή του από τις πραγματικές ανάγκες και τις ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών. Ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα με ηχηρές διαβεβαιώσεις λιτότητας και κραυγαλέα κενά» σχολιάζει, με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες του προέδρου της Ν.Δ., η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

Με το βλέμμα ... στραμμένο στο μέλλον του πλούτου και της εξουσίας … 

Κατά την κ. Αχτσιόγλου, είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρόγραμμα της Ν.Δ. «απουσιάζει κάθε αναφορά στο ασφαλιστικό. Πράγμα ιδιαιτέρως ανησυχητικό, με δεδομένα αφενός τα πεπραγμένα της Ν.Δ. (ελλείμματα και περικοπές συντάξεων), αφετέρου τα όσα εδώ και καιρό ο ίδιος λέει για ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.

Όπως υπογραμμίζει, «στον αντίποδα όλων αυτών βρίσκεται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία - πρόγραμμα αυτοπεποίθησης και ασφάλειας για την κοινωνία: με νέες δουλειές με αυξημένους μισθούς και δικαιώματα, καλύτερη υγεία, παιδεία και κοινωνικό κράτος, δικαιότερη φορολογία» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:37, Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 19:36).


Εντυπωσιαστήκαμε από τις δηλώσεις της κυρίας και κάναμε μερικούς συνειρμούς με αφορμή και κάποιες εμφανίσεις της κυρίας στην ΕΡΤ.

Ο λόγος της απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τις ντιρεκτίβες της Κουμουνδούρου και της Αυγούλας, λαύρος εναντίον της ΝΔ και ειδικά του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με συνέπεια τη μανιώδη εκστρατεία του ΖΥΡΙΖΑ και των παραφυάδων αυτού να απαξιωθούν τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως  οι επί κεφαλής και οι πολίτικές τους. Στόχος να διευκολυνθεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και να παραμείνουν στο Μαξίμου που τόσο αρέσει στους πλούσιους καπιταλιστές κομμουνιστές που κυβέρνησαν τη χώρα επί 4-ετία και βάλε και απήλαυσαν τα προνόμια του καπιταλισμού και της δημοκρατίας ξαπλωμένοι στα ανάκλιντρα της εξουσίας.

Η κα Έφη προσπαθεί η καημένη με ζέση είναι αλήθεια και έχει ήδη επιβραβευθεί με μια καλή θέση στο Επικρατείας. Και λογικά θα τη δούμε να μας καταχερίζει από του βήματος της Βουλής, σε κάθε ευκαιρία.

Αν δεν έχεις Παιδεία η ξαφνική άνοδος ελέω αρχηγού και συγκυριών είναι δυσβάστακτη και επιφέρει σύγχυση φρενών και παραλογισμό.

Αρκετά είπαμε.

Καληνύχτα σας κα Έφη. Καλά τη βολέψατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου