Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Συμφώνησαν Μπακογιάννης, Γιαννακόπουλος για τον Βοτανικό …

Σε πλήρη συμφωνία για την αξιοποίηση του Βοτανικού και την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού ήρθαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με το νέο δήμαρχο Αθηναίων και συμφώνησαν σε όλα για το μεγάλο αυτό έργο … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:30, Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 12:27). 

Έτσι γίνονται οι δουλειές Κεμάλ ακόμα και στην Ελλάδα του 2019. Ακόμα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, που όλοι λαμβάνουν μέτρα και προσέχουν μην τους τύχει τίποτε κακό και μειωθούν οι πιθανότητες να πάρουν το πάνω χέρι στην εκμετάλλευση της άμοιρης τούτης χώρας και του ξεζουμίσματος των νομοταγών πολιτών. Όχι βέβαια των υπολοίπων.

Τι δουλειά έχουν αυτοί οι δυο κύριοι να αποφασίζουν υπέρ της ανώνυμης ποδοσφαιρικής κερδοσκοπικής εταιρείας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και της ανώνυμης κερδοσκοπικής εταιρείας καλαθοσφαίρισης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, με όχημα - για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου - τον καταχρεωμένο και αδιαφανώς διοικούμενο Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;


Και τι κάνει το ΣτΕ και πως αντιδρά σε αυτές τις καντρίλιες, που μόνο στόχο έχουν τα αδιαφανή και εύκολα κέρδη ιδιωτών, χωρίς να βάλουν το χέρι στη τσέπη;

Θα ήταν έντιμο αν ο ιδιοκτήτης του χώρου, εν προκειμένω ο δήμος Αθηναίων προσκαλούσε επενδυτές να υποβάλλουν προτάσεις για ένα αθλητικό συγκρότημα στο Βοτανικό, με σαφείς ρόλους για όλους και διαφανείς διαδικασίες εμπλοκής του καθενός. Προς όφελος όλων φυσικά και κατά την κατασκευή και κατά τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Οι σημερινές μεθοδεύσεις είναι έωλες και μπορούν να καταπέσουν ανά πάσα στιγμή, εκτός και αν τα συμφέροντα είναι τόσο ισχυρά που δεν θα τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει τις αποφάσεις των εν λόγω κυρίων και των άλλων επιμελώς κρυπτωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου