Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Οι Σπέτσες γιορτάζουν την ελληνική ναυτοσύνη με τη ρεγκάτα τους …

Είναι μακράν από τα πιο ωραία θεάματα του καλοκαιριού: τις ημέρες της σπετσιώτικης ρεγκάτας, κοιτάς προς το διαπόρι ανάμεσα στο νησί και στην Πελοπόννησο και βλέπεις μερικά από τα πιο γνωστά και καλοφτιαγμένα σκάφη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παίρνουν μέρος στο Spetses Classic Yacht Regatta, 

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου. 

Εφέτος, ο Διεθνής Αγώνας Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου και θα φέρει στα ελληνικά νερά πάνω από 75 σκάφη και 400 μέλη πληρώματος … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 15.06.2019 : 22:47).

Φρέσκος καλοκαιρινός αέρας, απαραίτητος για να πάρουμε μερικές βαθιές ανάσες από τη μίζερη καθημερινότητά μας και την άθλια πολιτική κατάσταση στην οποία μας έχει καταδικάσει το παραφερόμενο πολιτικό σύστημα.

Μακάρι να έχει επιτυχία η Ρεγκάτα και να κάθε χρόνο να ΄γίνεται καλύτερη, πολυπληθέστερη και διεθνές γεγονός.

Και με την ευκαιρία. Πολιτικοί, καταργήστε όλους τους φόρους για την απόκτηση σκαφών εξοπλισμού, συντήρηση και ανάδειξη του ναυπηγικού πλούτου της χώρας και ενθαρρύνατε τους νέους να ασχοληθούν με τα θαλάσσια αθλήματα. Η Ελλάς πρέπει να πρωταγωνιστήσει στον τομέα αυτό και να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους εξειδικευμένους ιστιοπλόους των βορείων Ευρωπαϊκών χωρών, σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Η Ελλάς πρέπει να γίνει ο παράδεισος των θαλασσίων αθλημάτων και σημείο συνάντησης των καλύτερων κα των πλέον καινοτόμων ανθρώπων της θάλασσας του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου