Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Να μπουν μέσα Ξανθός, Πολάκης και όλη η νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ …

Τραγωδία στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Νεκρή νοσοκόμα που πήδηξε από το παράθυρο για να μην συλληφθεί 


 Πηγή: EUROKINISSI


Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Μια νοσοκόμα, η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική, πήδηξε από το παράθυρο για να μην συλληφθεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών και ιατρών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από την Αστυνομία προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης και αντιλαμβανόμενη ότι κινδύνευε με «βαρύ» πρόστιμο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ενέργεια που σόκαρε τους πάντες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η νοσοκόμα πήρε φόρα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 ετών. (Newsroom , CNN Greece, 14:52 Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - Ανανεώθηκε 15:21).


Επί χρόνια αγωνιζόμαστε να σταματήσει η άθλια. αντεργατική, αντιδεοντολογική, παράλογη, επικίνδυνη και νομιμοφανής κλοπή των χρημάτων των ασθενών και των οικείων μέσω της φάμπρικας των λεγομένων αποκλειστικών νοσοκόμων στα νοσοκομεία της Ελλάδος..

Διαβάστε τα https://simpleandclear.blogspot.com/2016/12/blog-post_12.html , https://simpleandclear.blogspot.com/2019/01/blog-post_22.html αλλά και άλλες σχετικές αναρτήσεις στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά.
.
Οι άθλιοι εν προκειμένω υπουργοί συνεχίζουν τη θλιβερή πολιτική των προκατόχων τους και δε θέλουν να εξαλείψουν την αθλιότητα αυτή από το θρυλικό ΕΣΥ. Ναι αυτό με του πλούσιους ιατρούς και τους παρατεταμένους ασθενείς.

Το άθλιο και θλιβερό κράτος επιστρατεύσει τις ταξιαρχίες του κάθε τόσο για ελέγχους, που δε λύνουν το πρόβλημα αλλά δίνουν άλλοθι στους μάγκες που θησαυρίζουν.
  
Ας είναι αφορμή ο θάνατος αυτής της τραγικής γυναίκας, ίσως χωρίς χαρτιά και άδεια εργασίας, που βρίσκονταν με την ανοχή των αρχών στην Ελλάδα και εργάζονταν παράνομα για να ζήσει, μέχρις ότου λυθεί το αποτρόπαιο αυτό πρόβλημα, όπως έχουμε υποδείξει από χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου