Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μου τηλεφώνησαν από τη ΣΤΑΣΥ και μου είπαν ότι δε γίνεται τίποτε …

Ύστερα από πολλές επιστολές και αναρτήσεις το Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, την 1 Ιουνίου 2019, συνέβη το εξαιρετικά απρόβλεπτο και μπορώ να πω - αρχικώς τουλάχιστον -  ευχάριστο. Και έκανα το σταυρό μου. Μου τηλεφώνησαν από την περίφημη ΣΤΑΣΥ.

Ο λόγος για τους πολλούς και ιδίως γυναίκες που κυρίως τις πρωινές ώρες απολαμβάνουν το καφέ τους εντός των συρμών του Μετρό, ενώ απαγορεύεται. Και εν πολλοίς είναι αιτία οι συρμοί να είναι βρώμικοι όταν χύνονται καφέδες στο πάτωμα.

Ο κύριος της ΣΤΑΣΥ με διαβεβαίωσε στο τηλέφωνο ότι δεν γίνεται τίποτε και εναντίον κανενός, γιατί έτσι είναι οι άνωθεν εντολές. Όταν ξεκίνησε το Μετρό, για 2,5 χρόνια τη διαχείριση είχε η κατασκευαστική κοινοπραξία και εκείνοι επέβαλαν κανόνες και μάλιστα αυστηρούς. Τώρα η Δημοκρατία έχει επιβάλλει την παραλυσία του συστήματος.

Του συνέστησα να υπάρχουν ανακοινώσεις ήπιας μορφής μήπως και πιάσουν τους παραβάτες στο φιλότιμο και αυτοί από μόνοι τους περιορίσουν τις βλαβερές αυτές πρακτικές εις βάρος των υπολοίπων νομοταγών πολιτών που σέβονται κανόνες, Νόμους και τον πλησίον.

Η συνομιλία έκλεισε με τη διαπίστωση ότι ένα σκοτεινό σύστημα επιβάλλει με αθέατο τρόπο τις κακές επιλογές του, που προσιδιάζουν με αναρχία και επιβολή όλων των αντικοινωνικών στοιχείων επί των νομοταγών και αξιοπρεπών πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου