Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Λέγαμε να μην ασχοληθούμε με το ανθρωπάκι που ονομάζεται Αλ. Τσίπρας, αλλά …

Η είδηση: Λέσβος: Τουρκικές ακταιωροί επιχείρησαν να προωθήσουν λέμβο σε ελληνικά ύδατα (βίντεο).  

Αποδεικνύεται ότι η άποψη του διατελέσαντος πρωθυπουργού της Ελλάδος επί 5 ετία περίπου κ. Αλ. Τσίπρας, ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας ήταν εθνικά επιζήμια και όταν διατυπώθηκε δυνητικά εθνοκτόνος. Χρησιμοποιούμε ήπιες εκφράσεις αν και πιστεύουμε ότι η πολιτική που ακολούθησε προσωπικά ο κ. Αλ. Τσίπρας και επέβαλε στο τσούρμο που αποτελούσε τη κυβέρνησή του, πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης για τις επιπτώσεις που είχε στην πορεία της χώρας εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσεως.

Ο κύριος αυτός και οι εκτελεστές της πολιτικής του υπουργοί και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχο πρέπει  λογοδοτήσουν, όχι μόνον στην Ιστορία της Ελλάδος, αλλά και στους πολίτες που υπέστησαν πρωτίστως εθνική ταπείνωση, οικονομικά δυσθεώρητες απώλειες και βρέθηκαν σε κατάσταση που εγκυμονούσε και εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η επίθεση Ερντογκάν και τουρκικού κράτους με εμπροσθοφυλακή λαθρομετανάστες στα σύνορα του Έβρου το Μάρτιο του 2020, με σκοπό την διάλυση και των χερσαίων συνόρων δεν είναι άσχετη με την αυτοπεποίθηση που απέκτησε ο σουλτάνος Ερντογκάν από τις συμπεριφορές της Ελλάδος της περιόδου 2015-19, τις οποίες μεγάλο μέρος των Ελλήνων, όπως εγώ, τις χαρακτηρίζουμε προδοτικές.

Ελπίζουμε τον κύριο αυτό η υπέρλαμπρη Ιστορία της Ελλάδος να τον διπλοκλειδώσει στο χρονοντούλαπό της και να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή σε όλους τους νεότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου