Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τα Σαλιγκάρια Βουργουνδίας κοιμίζουν εισαγγελείς, ΕΟΔΥ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη …

Κατά τύχη πέσαμε στο άρθρο του κ Μανώλη Κοττάκη που έγραψε στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της Απρ 01ης Απριλίου 2020, με τίτλο Σαλιγκάρια Βουργουνδίας και αφορά τις συνέπειες των δυο εκδηλώσεων (πάρτι) που προσέφερε ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Μελέτιος Δημόπουλος σε εκλεκτούς φίλους του.

Τραγικά πράγματα, που συμβαίνουν στην ευνομούμενη πολιτεία του λέγεται Ελλάς και αποδεικνύεται καθημερινώς ότι το κατεστημένο, οι διαπλεκόμενοι, το σύστημα, οι υπόγειες διαδρομές και άλλα χριστιανικά και νομιμοφανή γίνονται μπροστά στα μάτια του Νόμου και των επιφορτισμένων με την επιβολή των νόμων, των αρχών της Δημοκρατίας και των επιταγών του Συντάγματος, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός..

Φυσικά η είδηση αποσιωπάται από τους περισσότερους δημοσιογράφους, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν κρούσματα ασθένειας από κορονοϊό μεταξύ των συνδαιτημόνων. Αλλά όταν θέλουν και όταν πρόκειται να προστατεύσουν εαυτούς και αλλήλους, οι ταγοί της ελληνικής κοινωνίας δεν ορρωδούν προ ουδενός. Τάφος.

Δε μας μένει παρά να περιμένουμε μήπως και βρεθεί κανένας αξιόλογος αρμόδιος που σέβεται τον όρκο του και κινήσει διαδικασίες αποκατάστασης της νομιμότητος. Αλλά μάλλον πρόκειται για φρούδες ελπίδες και θα περιμένουμε επί ματαίω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου