Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Πολιτική Προστασία μας ακούς …

Καλώς και ασχολήθηκε μέχρι τώρα σχεδόν αποκλειστικά με το μέγα πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας των πολιτών.

Αλλά σε λίγες ημέρες ξεκινά η αντιπυρική περίοδος και δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα τίποτε σχετικά με την οργάνωση αντιμετώπισης των πυρκαγιών, τίποτε για την προετοιμασία των δήμων, τίποτε για τις υποχρεώσεις των πολιτών, τίποτε για την ετοιμότητα των αρμοδίων οργάνων και υπηρεσιών.

Δεν πρέπει επίσης να διαφεύγει κανενός την προσοχή το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα μετεωρολογικά δεδομένα δείχνουν μάλλον ξηρασία στις νότιες περιοχές της χώρας, πράγμα που επιβάλλει νέες και στοχευμένες στρατηγικές αντιμετώπισης των προβλημάτων. Είναι άραγε έτοιμη η Πυροσβεστική; Συνεργάζεται με τα Δασαρχεία και τους δήμους; Ή περιμένουμε τις πρώτες πυρκαγιές για να ασχοληθούμε με το πρόβλημα και την αντιμετώπισή του.

Περιμένουμε άμεσα πληροφόρηση και οδηγίες προς τους πολίτες. Και προτείνουνε να είναι τόσο αυστηρές όσο και τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου