Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 7 Απριλίου 2020

7 Απριλίου: Παγκόσμια Ήμερα Υγείας. Διαλύστε το άθλιο σύστημα των αποκλειστικών νοσοκόμων …

Ίσως τώρα να γίνει κατανοητό από το υπουργείο Υγείας και τους υποστηριχτές του.

Δεν ξέρουμε ποιος το πρότεινε ή ποιου εφεύρεση είναι το περίφημο σχήμα των αποκλειστικών νοσοκόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί και κυρίως νοσηλευτές, με τις πλάτες του υπουργείου και των συντεχνιών και συνδικαλιστών που ευδοκιμούν στους εύφορους αγρούς των ελληνικών νοσοκομείων, δημιούργησαν το μοναδικό σχήμα εκμετάλλευσης ασθενών και οικείων των ασθενών χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Και πάρα πολλοί βρήκαν τρόπους άνετων εισοδημάτων εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και τη διάθεση για φροντίδα στους πάσχοντες. Μια παγίδα που πέσαμε όλοι όσοι είχαμε την ατυχία ή την ανάγκη να εισάγουμε προσφιλή μας πρόσωπα για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Το σύστημα/πατέντα κόστισε και κοστίζει πολλά. Και κανένας- παρά τις επίμονες προσπάθειές μας – δεν το κατάργησε. ΚΑΝΕΝΑΣ. Φαίνεται ότι όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες βρίσκουν μέσω αυτού χρήματα, ψήφους, επιρροή.

Η απαγόρευση – που ελπίζουμε να ισχύει και για τις «αποκλειστικές νοσοκόμες» στα νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού – πρέπει να διαλύσει και το άθλιο σύστημα των ΑΝ. Ίσως τώρα με τις επί πλέον προσλήψεις να μην υπάρχουν πλέον επιχειρήματα και ο παράνομος και παράλογος μηχανισμός να διαλυθεί στα εξ’ ων συνετέθη.

Θα απευθυνθούμε και πάλι στους αρμοδίους και τον καταπληκτικό πλέον υπουργό κ. Βασίλη Κικίλιας. Η πρώτη μας προσπάθεια επικοινωνίας απέτυχε γιατί και αυτός αγνοεί του πολίτες. Ελπίζουμε να μην το επαναλάβει, αν και δεν είναι ο μόνος παραλήπτης. Είναι και άλλα μέλη του κυβερνητικού σχήματος, αλλά και αυτοί κάνουν τη πάπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου