Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ιατρική από τηλεοράσεως …

Από τη μια οι γίγαντες της ενημέρωσης «δημοσιογράφοι» των ελληνικών καναλιών και δη της τιβι, και από την άλλη οι πρόθυμοι να δουν τη φάτσα τους στην τηλεόραση πάσει θυσία ιατροί. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι κκ. καθηγητές ελληνικών πανεπιστημίων και πανεπιστημίων του εξωτερικού, ελληνικής όμως κατασκευής και προελεύσεως.

Ο κορονοϊός αποκάλυψε όλο το μεγαλείο της φυλής και βλέπουμε να ξεδιπλώνεται με εξαιρετικές προοπτικές η παλιά καλή η στρατηγική «ευκαιρίας δοθείσης να κεφαλοποιήσουμε και να κονομήσουμε».. Επόμενο λοιπόν, όλοι να θέλουν να κάνουν τις ποιο έξυπνες και με επιστημονικό μανδύα ερωτήσεις στους ποιο ειδικούς εγχώριους και εισαγομένους, ώστε το πόπολο που παρακολουθεί αποσβολωμένο στους δέκτες του και να θαυμάζει αμέσως μετά τους υψηλότατου επιπέδου επιστημονικούς διαλόγους τα πρότυπα μπέιμπυ λίνο, τις πολύ απορροφητικές καινοτόμες σερβιέτες, τις άγρια προβαλλόμενες εκπομπές του ιδίου καναλιού, τις προτροπές στο διαδικτυακό τζόγο εταιρειών, το Τζόκερ, τις ευκαιρίες αγοράς από τα πάμφθηνα σουπερμάρκετ που δουλεύουν με 50% έκπτωση σε προϊόντα επιλογής τους και άλλα παρόμοια..

Αυτά δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται σοβαρές εκπομπές με την παρουσία ειδικών επιστημόνων και ανάλογα καταρτισμένους δημοσιογράφους, σε κατάλληλη επιλεγμένη ώρα και χρονική διάρκεια. Οι πολίτες όμως εκτός της τηλεοράσεως, πρέπει να ενημερώνονται κυρίως από σοβαρές πύλες επιστημονικής πληροφόρησης που θα περιέχουν έγκυρα ενυπόγραφα επικαιροποιημένα κείμενα επιστημονικής αρτιότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου