Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Πρόταση για τη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης …

Η παραλία μπορεί να φιλοξενεί προσωρινές (ανακλητές) εγκαταστάσεις καφέ, και ελαφρού φαγητού, σχεδιασμένες ειδικά για αυτήν. Ίσως δεν θα πρέπει να προσφέροντα αλκοολούχα ποτά.


Φωτογραφίες από εγκαταστάσεις στην παραλίμνια έκταση της Γενεύης, Ελβετία
Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλείς εφόσον προσφέρουν άψογη καθαριότητα, αισθητική, ποιότητα εδεσμάτων, είναι σχεδιασμένες για βραχυχρόνια (επιβολή χρονομέτρου;) απόλαυση ποτών και εδεσμάτων, διακρίνονται για την ποιότητα των υλικών κατασκευής των, τις φιλικές και εξυπηρετικές υπηρεσίες.

Θα πρέπει να διαθέτουν χώρους υγιεινής, κατάλληλους για συχνή χρήση. Η άδεια λειτουργίας τους θα είναι για συγκεκριμένες περιόδους και ημερομηνίες. Αθέτηση των όρων λειτουργίας θα επιβάλλει την άμεση απομάκρυνση του επιχειρηματία. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μπορεί να είναι των επιχειρηματιών, εντός συγκεκριμένων πλαισίων δημοσιευμένων από το δήμο. Ο δήμος πρέπει να έχει σημαντικές διαβουλεύσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο πριν οποιαδήποτε απόφαση υλοποίησης. Λόγο πρέπει να έχουν και οι σχεδιαστές της ΝΠ.

Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας είναι απλή και κατανοητή.

Περιμένουμε σχολιασμό, αντιρρήσεις και ίσως διαφορετικές προτάσεις.

ΥΓ: Επανερχόμαστε επίσης στην πρόταση – βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.com/2017/12/blog-post.html - διαγωνισμού ανάδειξης της καλύτερης παραλίας παραθαλασσίων και παραλιμνίων πόλεων της Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου