Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ακατάλληλοι άνθρωποι διοικούν χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς κυρώσεις για την ακαταλληλότητά τους …

Ο λόγος και πάλι για το σύστημα που είναι υποχρεωμένη η Ελλάς να εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου 2020 για τη συγκέντρωση των οργανικών απορριμμάτων και απλά αφού ξόδεψε χρήματα σε ακατάλληλους καφέ κάδους, κάνει ότι ακριβώς ότι και με τα άλλα απορρίμματα. Αδιαφορεί και προστατεύει άδηλα συμφέροντα και μαφιόζους. Δεν εξηγείται άλλωστε αλλιώς.

Οι αρμόδιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλλουν κλειδαριές στους καφέ κάδους. Για να αποκτήσεις το κλειδί μπαίνεις σε μια άχρηστη, χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία την οποία απορρίπτουν προκαταβολικά οι δημότες. Δεν έχει προηγηθεί βέβαια καμιά ενημέρωση. Απλώς τοποθετήθηκαν όπου γούσταρε ο αρμόδιος.

 Οδός Αναστάσεως του δήμου Παπάγου Χολαργού

Αποτέλεσμα. Βανδαλισμός και καταστροφή στην προσπάθεια να τους ανοίξει κάποιος. Τα οργανικά απορρίμματα συνήθως πετιόνται με τις νάιλον σακούλες εντός των οποίων συγκεντρώνονται στα σπίτι. Δεν προβλέπεται η αγορά από τα σουπερμάρκετ και αλλού ειδικών βιοδιασπώμενων, ώστε να απορρίπτονται μαζί με τα οργανικά απόβλητα.

Τραγική κατάσταση, Επιπολαιότητα, ανικανότητα, έλλειψη ενδιαφέροντος, γνώσεων, ακόμα και διάθεσης διόρθωσης των λαθών.

Ποιος θα μας απαλλάξει από ανεύθυνους και εγκληματικά δρώντες για το περιβάλλον δημοτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου