Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Αντιπεριβαλλοντική πολιτική, εγκληματικές ρυθμίσεις , βόλεμα ημετέρων …

Διαβάσαμε 2 πρόσφατα άρθρα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σχετικά με τα κατορθώματα της Ελλάδος στον τομέα του Περιβάλλοντος. Για να ακριβολογούμε όχι της Ελλάδος, αλλά της επιτελικής κυβερνήσεως του πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, εντός της οποίας φαίνεται μόνον επιτελικές κινήσεις να μη σχεδιάζονται και να υαλοποιούνται, άλλα μικροπολιτικές μαυρογιαλούρων και ρυθμίσεων προς άγραν ψήφων.

1. Περιβάλλον: Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωδικαστήριο, για μη ορθή μεταφορά της οδηγίας για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 16.07.2022 • 07:40)

2. Μιχαήλ Γ. Ιακωβίδης Από τη μεταρρύθμιση στην απορρύθμιση (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΨΕΙΣ UPD: 18.07.2022 • 09:22, 17.07.2022 • 20:44)


Φαίνεται ότι η κατανόηση κειμένων είναι πολύ χαμηλά στα κυβερνητικά κλιμάκια και ή δε διαβάζουν καθόλου πως αντιδρούν θεσμοί και πολίτες, ή διαβάζουν και δεν κατανοούν το περιεχόμενο ή τελικώς αγνοούν κάθε τι που δεν είναι επιλογή τους.

Ο θαυμάσιος υπουργός Σκρέκας μας ενημέρωσε μέσω ΤΟΥΙΤΕΡ στις 21 Ιουλίου ότι είχε επαφές με φιλοπεριβαλλοντικές οργανώσεις,. Ε και; Ενώ έδωσε για διαβούλευση νέο επίμαχο νομοσχέδιο «από 6 Ιουλίου 2022, 22:00, Ανοικτή σε Σχόλια έως18 Ιουλίου 2022, 08:00». Θαυμάσια τακτική. Όποιος πρόλαβε το Κύριο είδε.

Δεν τον πτοούν τα πρόστιμα της ΕΕ μια και αυτός δεν πληρώνει τίποτε. Τα πληρώνουν τα ζώα οι πολίτες που υφίστανται τις πολιτικές του (αν είναι δυνατό να έχει πολιτική αντίληψη ο κύριος) δηλαδή την πολιτική της κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Δε ξέρω πως και πότε θα γίνουμε και εμείς στα θέματα Περιβάλλοντος μια σύγχρονη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: