Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Κουραστήκαμε και αγανακτούμε με τον βομβαρδισμό κακών και τραγικών ειδήσεων …

Μανιφέστο για έναν νέο Διαφωτισμό

Αγνοήστε τις Σειρήνες της καταστροφολογίας και μην παρασύρεστε από τους προφήτες του σκότους. Ο κόσμος δεν βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μπορούν να επιλυθούν, η ανθρωπότητα έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο στους τελευταίους τρεις αιώνες, από τότε που ενστερνίστηκε τα ιδεώδη του Διαφωτισμού.

Χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο με υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατη απεικόνιση

Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, με τον εθνικολαϊκισμό και τη συνωμοσιολογία σε έξαρση και την αλήθεια υπό αμφισβήτηση, είναι μια ανανέωση της πίστης μας στις οικουμενικές αξίες, που συνέβαλαν στην ανθρώπινη άνθηση, με έμφαση στον ορθό λόγο, την επιστήμη, τη γνώση, την ελευθερία, την ισότητα και τον ουμανισμό … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟ , 23.12.2018).

Δε διαβάσαμε το βιβλίο του κ. STEVEN PINKER, Enlightenment Now
εκδ. Viking, 2018, σελ. 556, αλλά τη βιβλιοκριτική που δημοσίευσε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Αξίζει να διαβαστεί έστω και το μικρό αυτό άρθρο.

Οποία αντίθεση με το βομβαρδισμό των πολιτών καθημερινώς από τα θλιβερά ΜΜΕ που τελικώς καταδυναστεύουν τη ζωή μας. Έχουμε μιλήσει και άλλες φορές για την απαράδεκτη κατάσταση της κατευθυνόμενης παραπλάνησης των πολιτών και τη διαπλεκόμενη αδράνεια (;) του εντεταλμένου ΕΣΡ.

Οι πολίτες πρέπει να βρούμε δυναμικούς και  αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης στης σύγχρονης αυτής τυραννίας. Την οποία πληρώνουμε αγογγύστως μάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου