Στην Ελλάδα παρασκευάζονται και εξαιρετικά τυριά. Με τιμές όμως που μάλλον
απευθύνονται σε εύπορους, σε σύγκριση με τα εισαγόμενα Ολλανδικά, Ιρλανδέζικα,
Αυστριακά, Γερμανικά και τα παράνομα ή εξελληνισμένα.
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από που εισάγεται ο
τεχνολογικός εξοπλισμός;
Και να μας πει πόσα κιλά φέτα για παράδειγμα πρέπει να
παράγει ας πούμε ο εξαιρετικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων (φωτό) για να τον
αποπληρώσει ;
Αναμένουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου