Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Η επιστολή Μαρινάκη στον Μελισσανίδη για την OPAP Arena …

Με επιστολή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην πρόσκληση που έλαβε για να παραβρεθεί στα εγκαίνια της OPAP Arena.

 EUROKINISSI

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε μια εκδήλωση που έγινε για τα εγκαίνια του νεου γηπέδου της ΑΕΚ. Εκτός από τις ευχές και την προφανή ευγένεια της επιστολής υπάρχουν στοιχεία που κανένας αρμόδιος δεν είδε, δεν άκουσε. Ούτε και ο όρκος του όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του τον υποχρέωσε να κάνει το καθήκον του και προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον. 

Κανονικά έπρεπε να διωχθούν πολλοί για παράβαση καθήκοντος όπως πολεοδομία, αυτοί που νομοθέτησαν ειδικά για την περίπτωση και ο Περιφερειάρχης Πατούλης, για την απαράδεκτη και παράνομη απόφασή του. 

Παραθέτουμε το πλέον σημαντικό απόσπασμα της επιστολής Μαρινάκη: 

… Κάθε υγιής φίλαθλος συμφωνεί με αυτές τις αρχές. Ειδικά αν τα γήπεδα ως περιουσιακό στοιχείο ανήκουν στην Πολιτεία που τα χρηματοδοτεί και όχι σε ανώνυμες εταιρείες, διότι τότε είναι κρατικό χρήμα χαρισμένο σε Ανώνυμη Εταιρεία και αυτό είναι σκάνδαλο, και όταν πρόκειται για 35 εκατομμύρια χαρισμένα σε μια ΑΕ, τότε είναι τεράστιο σκάνδαλο …

Και ο κ. εισαγγελέας; Λογικά κοιμάται (ως συνήθως χωρίς να απεκδύεται των ευθυνών του και αυτός) …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου