Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Όπως είπαν τα προγνωστικά: Άλλη μια δυσφήμιση της Αστυνομίας …

Η είδηση, που δεν είναι πλέον είδηση:

Νύχτα επεισοδίων στην Πανεπιστημιούπολη – Στις φλόγες αυτοκίνητα

Kathimerini.gr/Λουκάς Βελιδάκης

Επεισόδια και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα προκάλεσαν άγνωστοι, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έξω από την κεντρική πύλη του ΕΚΠΑ, στην περιοχή του Ζωγράφου.\


Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά τις 03:00 το πρωί, ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων βγήκε από τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης και εξαπέλυσε επίθεση σε ομάδα αστυνομικών στο παραπλήσιο τμήμα, επί της Υμηττού … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), UPD: 05:00, 13.05.2023 • 04:33).

 

Τι περιμέναμε; Η αστυνομία να συλλάβει τα εγκληματικά στοιχειά που κάνουν περίπατο όποτε το αποφασίσουν και καταστρέφουν, πυρπολούν αυτοκίνητα, εκτονώνονται εναντίον αστυνομικών με θανατηφόρο πρόθεση και επιστρέφουν έπειτα ήσυχα και θριαμβευτές στα γνωστά στην αστυνομία λημέρια τους και στα καθημερινές ασχολίες τους;
 
Επί δεκάδες χρόνια η ηγεσία της Αστυνομίας προφανώς δεν αφήνει τις δυνάμεις της αστυνομίας να δράσουν όπως επιβάλλουν οι κανόνες, οι Νόμοι και η λογική. Ουσιαστικά υποθάλπουν τους εγκληματίες για να παίρνουν προαγωγές οι ανώτατοι και ανώτεροι, να διάγουν βίο εύκολο και ήσυχο και χωρίς προβλήματα και να συντηρούν το σύστημα που έχουν κατά νουν, αλλά είναι ακατανόητο για κάθε νομιμόφρονα πολίτη, ομολόγους τους στις άλλες χώρες της ΕΕ και με άδηλους σκοπούς και στόχους. Αλίμονο όμως στα θύματα των εγκληματιών και της ηγερίας της αστυνομίας.
 
Θα μας τρελάνουν όλους, αλλά λύσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν. Το πολιτικό σύστημα στα καλύτερά του και ας καυγαδίζουν μεταξύ τους εν όψει εκλογών με σχεδόν ηλίθια και μουχλιασμένα «επιχειρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου