Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ανοιχτή επιστολή προς τους υπουργούς κκ. Γεωργιάδη, Γεραπετρίτη, Σκυλακάκη, κλπ. ....

Κύριοι,
 
Σας είδαμε και σας ακούσαμε να μεγαλοφρονείτε για την επικειμένη ανέγερση νέου δημοσίου γηπέδου που θα παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε ανώνυμη ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρεία, προς εκμετάλλευση. Τις δηλώσεις μπορεί κανείς να διαβάσει σε ιστοσελίδες όπως REPORTER
 
Για το θέμα έχουμε αναφερθεί σε διάφορες κατά καιρούς αναρτήσεις στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά και δε χρειάζεται να επαναλάβουμε τις απόψεις μας.
 
Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δεν έχουν κανένα αναπτυξιακό χαρακτήρα, κανένα σοβαρό επιχείρημα και η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί κανείς να δώσει είναι ότι όλα γίνονται για εξασφάλιση ψήφων.
 
Οι αποφάσεις σας δεν παραπέμπουν σε ορθολογική διακυβέρνηση αλλά σε αυτό που εμείς ονομάζουμε «Δικτατορία της Δημοκρατίας©». Και αυτό γιατί κανείς δε μπορεί να τα βάλει με το κράτος και τη κυβέρνηση, να χρησιμοποιήσει νόμιμους τρόπους για να σταματήσει ότι βάλετε στο μυαλό σας ως αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεδομένου ότι έχετε εξασφαλισμένη ψήφιση όποιων ρυθμίσεων είναι απαραίτητες μέσω Βουλής. Η διακυβέρνηση από τη ΝΔ, χωρίς να είναι χειρότερη από πολλές προηγούμενες, είναι σε θέματα όπως αυτό του γηπέδου, απαράδεκτη και εις βάρος της οικονομίας, της ανάπτυξης της πόλεως και τις καλές πρακτικές των ευημερουσών χωρών της ΕΕ. Μεσαίων.
 
Φυσικά και είναι μάταιο να προσπαθήσουμε να σας μεταπείσουμε. Θα ήταν όμως ενδιαφέρον να λάβουμε απάντηση με τα δικά σας επιχειρήματα.
 
Το τέρας των Αθηνων πρέπει να συρρικνωθεί και όχι να σπαταλώνται χρήματα για «θεάματα, χωρίς άρτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου