Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κάθειρξη 16 ετών με αναστολή στον πρώην διευθύνων σύμβουλο της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» …

Σε ποινή κάθειρξης 16 ετών με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη», Δημήτρης Φουρλεμάδης, για την υπόθεση υπεξαίρεσηςεκατομμυρίων ευρώ δημοσίου χρήματος που προοριζόταν γιαφιλανθρωπίεςσε τρίτες χώρες.
Δημήτρης Φουρλεμάδης έκλεψε 5,6 εκατ. € και τα απολαμβάνει ελεύθερος με 16 χρόνια στη πλάτη © www.cnn.gr Ελλάδα 
Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά, του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, με αποτέλεσμα να «σπάσουν» τα ισόβια. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του κ. Φουρλεμάδη και αναγνώρισαν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του κι έτσι αποχώρησε από το δικαστήριο ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη καταδίκη, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης ιδιοποιήθηκε παράνομα: 5,1 εκατομμύρια ευρώ που ήταν η προκαταβολή χορηγίας του ΥΠΕΞ για αποστολή κατεψυγμένων πουλερικών στο Ιράκ. Συνολικό ποσό 450.000 ευρώ για 5 διαφορετικές χορηγίες του ΥΠΕΞ από το 2005 ως το 2007.

Το βασικό σκέλος της κατηγορίας αφορά σε προκαταβολή επιχορήγησης, ύψους 5,6 εκατομμυρίων ευρώ (οι 500.000 ευρώ επεστράφησαν από τον κ. Φουρλεμάδη) που δόθηκε από το ΥΠΕΞ το 2005 για ανθρωπιστική βοήθεια σε Ζιμπάμπουε, Ερυθραία και Μαλάουι … (cnn greece 12 Ιουνίου 2018).

Που είναι η μανούλα του να καμαρώσει το παλληκάρι της.

Πλούσιος, ελεύθερος και ωραίος.

Και ας περιμένουν ακόμα τα θύματα των θεομηνιών να βάλουν κάτι στο στόμα τους.

Η τυφλή δικαιοσύνη  και οι μάγκες λειτουργοί της διαβρώνουν συστηματικά τα θεμέλια της κοινωνίας με απαράδεκτες και προκλητικές αποφάσεις, χωρίς ίχνος παρηγορίας για τα θύματα, τους χορηγούς, τους καλούς Σαμαρείτες. Οι δικαστές ούτε καν σκέφτηκαν ο καταδικαστείς να εκτίσει την ποινή του ή μέρος της σε κοινωνική εργασία και προσφορά σε αναξιοπαθούντα άτομα.

Τώρα ο κ. Φουρλεμάδης ελεύθερος θα εξασκήσει τη τέχνη της απάτης, της υπεξαίρεσης και της εγκληματικής ανθρώπινης ανεπάρκειάς του σε άλλα πεδία εξασφάλισης και αποκόμισης πλούτου. Και θα απολαμβάνει τα 5,6 εκατομμύρια που του ανήκουν πλέον νόμιμα!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου