Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Σε ασφυξία τα λεκανοπέδιο με πάνω από 16.000 τόνους απορριμμάτων στο δρόμο …


Περισσότεροι από 2.000 τόνοι απορριμμάτων στοιβάζονται καθημερινά στους δρόμους της Αττικής καθώς συνεχίζει να υπολειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Φυλής από την περασμένη Δευτέρα.

Αιτία είναι το ρήγμα που προκλήθηκε στο νέο κύτταρο για την επέκταση της μοναδικής χωματερής του λεκανοπεδίου, το οποίο έχει σταματήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων … (PROTO THEMA S.A., 18 Ιουνίου 2018).


Καλώς μας βρήκατε αγαπητά μας σκουπίδια αν και μάλλον αργήσατε εφέτος. Πέρασε καιρός και νομίζαμε ότι μας ξεχάσατε και απορούσαμε.

Θυμήθηκα την ιστορία της αλεπούς και πως εξασφαλίζει φωλιά από τον εξαιρετικό νοικοκύρη και καθαρό ασβό, βρωμίζοντας τη φωλιά του. Όταν η αλεπού παραπονέθηκε στην κουκκουβάγια ότι πρέπει να αλλάξει φωλιά γιατί παραβρώμισε, η σοφή κουκουβάγια της είπε: Αχ κυρία αλεπού μου, όσο κουβαλάς μαζί σου το κώλο σου, το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.

Έτσι και οι εξαιρετικοί νεοέλληνες.

Όλος ο κόσμος έχει λύσει το πρόβλημα σε μεγάλες και μικρές πόλεις, σε μεγαλοπόλεις και παντού εκτός των Ελλήνων που ρυπαίνουν ασύστολα ότι υπάρχει ελεύθερο, ίσως ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού τους. Σίγουρα έχουν ρυπάνει τον εγκέφαλό τους, που τελικά είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος.

Επαναφέρουμε την πρότασή μας του 2013 και προτείνουμε να διαβάσετε το https://simpleandclear.blogspot.com/2014/09/blog-post_54.html

ΥΓ: Η κατάσταση παραμένει η ίδια και σήμερα 21 Ιουνίου 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου