Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τα ένατα γενέθλιά του γιόρτασε το Μουσείο Ακρόπολης …



Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια -συγκεκριμένα 1.666.286, ήταν οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης τη χρονιά που πέρασε -από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

«Ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε σημαντικά πέρυσι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι μία διαφοροποίηση, οι αγγλόφωνοι είναι περίπου στο ίδιο νούμερο με τους ελληνόφωνους, δηλαδή περίπου 300.000. Δεν μειώθηκε ο αριθμός των Ελλήνων, αλλά αυξήθηκε πολύ ο αριθμός των ξένων.

Όπως κάθε χρονιά, μετά τους αγγλόφωνους έρχονται οι Γάλλοι και αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυξήθηκε σημαντικά και ο αριθμός των Κινέζων, γεγονός που ερμηνεύει, μεταξύ άλλων, και τις προσπάθειες που κάνουμε με μία σημαντική συνεργασία με τα Μουσεία της Σαγκάης και της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο», δήλωσε ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα ένατα γενέθλια του Μουσείου … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD: 22/06/2018 01:41, Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 22:57).


Πολύ καλά αποτελέσματα και μακάρι να είναι ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Κατά την άποψή μας πρέπει ο πολυτάλαντος πρόεδρος κ. Παντερμαλής να αποποιηθεί τη μονιμότητα στην οποία έχει συνηθίσει και να αφήσει τη θέση σε κάποιο νεότερο ικανό άνθρωπο.

Η Ελλάδα έχει γίνει το επίσημο Πρυτανείο με μισθό και έξτρα για επιλεγμένους κομματικά αποδεκτούς ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από τη θέση, οριζοντίως.

Σαν την άλλη μεγάλη κυρία της Εθνικής Πινακοθήκης. Δείτε την άποψή μας που διατυπώσαμε το 2010, 2013, 2016 – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.com/2016/09/blog-post_21.html , αλλά παρόλα αυτά και τις εκκλήσεις μας προς την ηγεσία παραμένει ακόμα στη θέση. Προφανώς μέχρις τελευταίας ρανίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου