Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Οργανωμένο σχέδιο εφόδου στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ο Ν. Βούτσης …

Οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή, με την άμεση εμπλοκή των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της, κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Στο σχέδιο αυτό, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, εντάσσονται όσα είπε ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης την Παρασκευή. Το σχέδιο κατά τις ίδιες πηγές συνεχίστηκε και το Σάββατο, με επίθεση κατά της Βουλής, η οποία εξελίχθηκε, για περισσότερο από τρεις ώρες, σε όλες τις εισόδους, με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από τα Τάγματα Εφόδου. Τα επεισόδια αυτά, αντιμετώπισε η Φρουρά της Βουλής με διμοιρίες των ΜΑΤ, ανέφεραν οι ίδιες πηγές … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:01:38, Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 00:19).

Αλήθεια πάσο σοβαρές μπορούμε να δεχτούμε ότι είναι οι καταγγελίες του πρόεδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση;

Οι καταγγελίες γίνονται στις αρμόδιες αρχές και όχι δημοσίως, στα ΜΜΕ και προφορικώς. Γιατί έτσι, αν πράγματι υπάρχει σχέδιο και μάλιστα επικίνδυνο, οι εγκληματίες ενημερώνονται και λαμβάνουν τα μέτρα τους και να μην αποκαλυφθούν και να είναι αν το θέλουν, περισσότερο αποτελεσματικοί.

Και οι αρμόδιες αρχές τι κάνουν; Περιμένουν τις επιθέσεις και προτάσσουν τα στήθη τους όταν δέχονται επίθεση «με καδρόνια, πέτρες και σπασμένα μάρμαρα από τα Τάγματα Εφόδου»;

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου