1. Γιατί τα ελληνικά εμφιαλωμένα κρασιά
είναι τόσο ακριβά στα εστιατόρια. Ακόμα και στα συνηθισμένα; Μια καλύτερη
πολιτική τιμών θα απογείωνε τη κατανάλωση και είχαμε πελάτες ευχαριστημένους και
παραγωγούς ευτυχισμένους
2. Γιατί διακινείται χύμα κρασί
αμφιβόλου ποιότητας σε ακατάλληλα - συνήθως πλαστικά - δοχεία και όχι σε υάλινα
μπουκάλια, όπως στο εξωτερικό
3. Γιατί δεν προβάλλονται τα τοπικά κρασιά
και αποστάγματα, αλλά εκείνα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις για τους εστιάτορες από
δυναμικές, αλλά όχι τις καλύτερες εταιρείες και οινοποιεία;
4. Γιατί δε καταβάλλεται προσπάθεια να
προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα και η τοπική παραγωγή και οι τοπικοί παραγωγοί;
5. Να ενθαρρυνθεί η εμφιάλωση κρασιών σε ποσότητες 200 και 500 ml, ώστε η κατανάλωση να διευκολύνεται, αλλά και να περιορίζεται ευκολότερα σε επιτρεπτά επίπεδα για τους οδηγούς
5. Να ενθαρρυνθεί η εμφιάλωση κρασιών σε ποσότητες 200 και 500 ml, ώστε η κατανάλωση να διευκολύνεται, αλλά και να περιορίζεται ευκολότερα σε επιτρεπτά επίπεδα για τους οδηγούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου