Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ελεύθεροι οι μαφιόζοι Ρομά - Πήραν πίσω και τη Ferrari …


Έλαβε τεράστια δημοσιότητα καθώς στις έρευνες που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου δραστηριοποιήθηκαν συνολικά 1000 αστυνομικοί και 37 εισαγγελείς, ενώ είχαν συλληφθεί συνολικά 41 άτομα (κατηγορούνται συνολικά 115 άτομα), κατασχέθηκαν εκατοντάδες πανάκριβα ρολόγια, περίπου 1.000.000 ευρώ σε μετρητά, 60 super cars, αμέτρητα κιλά χρυσού, ασημιού και μεγάλη ποσότητα διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων. Οι τρεις “φαμίλιες” με έδρα τις τσιγγάνικες γειτονιές των δυτικών προαστίων για περισσότερα από πέντε χρόνια “σάρωναν” τα βόρεια και τα νότια προάστια πραγματοποιώντας χιλιάδες κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις (οι επίσημες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για περισσότερες από 3.000) με λεία που αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ. Σήμερα, 19 μήνες μετά τις πρώτες συλλήψεις τα προφυλακισμένα μέλη του κυκλώματος αφήνονται ένα-ένα ελεύθερα λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ενώ το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης ... (PROTO THEMA S.A., 19 Ιουνίου 2018 ).


Η ταχύτητα και η προσήλωση στο καθήκον και την αδέκαστη απονομή της δικαιοσύνης κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Και όλα αυτά με τους πενιχρούς μισθούς, τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας, τους 2 μήνες άδεια το καλοκαίρι και ποιος ξέρει τι άλλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι, που εφαρμόζουν τους νόμους αδέκαστοι, ακέραιοι, άτεγκτοι, δίκαιοι.

Υποκλινόμαστε άνευ ετέρου στην προσήλωσή τους στο καθήκον για το οποίο μας κάνουν ως Έλληνες υπερήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου