Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αποζημίωση 350.000 ευρώ από το Δημόσιο σε θύμα τροχαίου για παράνομη διαφημιστική πινακίδα …


Το Συμβούλιο της Επικρατείας διέγνωσε ότι το Δημόσιο ευθύνεται για τη μη αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης διαφημιστικής πινακίδας επί της Λ. Κηφισίας, και επιδίκασε αποζημίωση 350.000 ευρώ σε συγγενείς του 24χρόνου οδηγού, το αυτοκίνητό του οποίου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην πινακίδα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 19.06.2018 : 17:36).

1. Κατ΄ αρχάς θετική η εξέλιξη της υπόθεσης της αυθαιρεσίας όλων στην Ελλάδα, όπου ο καθένας με μόνον γνώμονα το προσωπικό όφελος κάνει ότι γουστάρει.
2.    Ωστόσο άργησε απελπιστικά και επί χρόνια η εκδίκαση της υπόθεσης; Η δικαιοσύνη επαξίως έχει απεκτήσει και μια άλλη ιδιότητα εκτός από τυφλή: Δεν αργεί, σέρνεται
3.    Κατά τη σεβαστή δικαιοσύνη οι αυθαιρεσίες και τα εγκλήματα των αρμοδίων πρέπει να πληρώνει το δημόσιο, δηλαδή οι φορολογούμενο πολίτες; Έτσι οι μάγκες θα το ξανακάνουν αφού δεν υπάρχει ποινή και τιμωρία για αυτούς
4.    Ούτε βέβαια και διατάσσει να απομακρυνθούν όλες οι παράνομες πινακίδες και αφίσες, που ο καθένας τοποθετεί όπου θέλει. Και αυτό παρά τους νόμους και τις περί  ρύπανσης του δημοσίου χώρου διατάξεις. Τα θύματα δεν ενδιαφέρουν τη δικαιοσύνη, είναι  προφανές!

Αναρωτιέται κανείς αν και πότε θα γίνει και η Ελλάδα ένας πολιτισμένος τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου