Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Προς την ΑΑΔΕ και ΤΑΧΙΣΝετ … για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα …

Επί 50 και πλέον χρόνια είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς το κράτος.

Κατά σύμπτωση και με έκπληξή μας διαπιστώσαμε μπαίνοντας ότι στη μερίδα μας στο ΤΑΞΙΣ για άλλους λόγους, ότι λόγω προφανώς κάποιας εμπλοκής με την ασφαλιστική μας εταιρεία δεν πληρώσαμε εγκαίρως τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας. Στη μερίδα μας υπήρχε ειδοποίηση ότι είμαστε εν αταξία και εντολή ότι πρέπει να καταβάλλουμε άμεσα πρόστιμο 250€ (όσο και τα ασφάλιστρα 6-μηνου), για να μπορέσουμε να πληρώσουμε τα καθυστερημένα ασφάλιστρα!

Δε λάβαμε καμιά ειδοποίηση με ηλ. μήνυμα, όπως θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος, δεδομένου ότι δεν είμαστε κακοπληρωτές ή απατεώνες. Πράγμα που λογικά γνωρίζει άριστα ή θα έπρεπε να γνωρίζει η περίφημη ΑΑΔΕ και οι εντεταλμένοι υπάλληλοί της.

Οι καλές σχέσεις με τους πολίτες απαιτούν φιλική συμπεριφορά και διευκόλυνση προς εξεύρεση λύσεως και όχι τιμωρία με βαριά πρόστιμα σε ανθρώπους που δεν έχουν καμιά πρόθεση ανυπακοής, αδιαφορίας, μη συνέπειας ή προσπάθειας εξαπάτησης.

Λογικά θα έπρεπε λάβουμε με απόδειξη παραλαβής, ειδοποίηση για καταβολή των υποχρεώσεών μας εντός ευλόγου διαστήματος. Σε περίπτωση παρέλευσης της προθεσμίας θα έπρεπε να υπάρχει δεύτερη και τελική ειδοποίηση με σχετικά μικρό πρόστιμο πχ. 50€ και κατόπιν το τελικό μεγάλο πρόστιμο, ακόμα και ακινητοποίηση του οχήματος με αφαίρεση της αδείας κυκλοφορίας.

Η ΑΑΔΕ παρακαλούμε να αναθεωρήσει τις πολιτικές της και να κάνει την εξουσία της φιλική προς τους συνεπείς πολίτες. Άλλωστε για αυτό το ποσό του προστίμου θα μπορούσε η ΑΑΔΕ να ασφαλίσει άμεσα και υποχρεωτικώς το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει πλέον πρόβλημα. Και έτσι να προστατεύει και όλους τους άλλους οδηγούς!

Τώρα κύριοι της ΑΑΔΕ και του ΤΑΞΙΣ και εν τέλει του κράτους εξαγριώνετε τους πολίτες με τις ανάλγητες συμπεριφορές σας, του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου